WordPress website met Gutenberg

Een super snelle site en veilige WordPress website die schaalbaar is en klaar voor de toekomst. Hiervoor bouwen we WordPress websites met Gutenberg, de pagebuilder van WordPress. 

Snel, veilig en schaalbaar

Het gemak van een page builder en de kwaliteit van een custom website

Wil je een nieuwe website laten bouwen, die klaar is voor groei? Een site die razendsnel is, veilig en eenvoudig in gebruik? 

Dan is een custom WordPress met Gutenberg de beste oplossing. Deze sites bouwen we voor klanten die een stapje verder willen, voorop willen lopen en voor kwaliteit willen gaan. 

Een Gutenberg site bouwen we volledig custom. Wij zetten de templates en contentblokken voor klaar en de eindklant kan deze zelf editen of nieuwe pagina’s mee bouwen. Zo heb je een page builder tot je beschikking die al helemaal klaar staat in de stijl van de website. Met de kwaliteit van een custom website. 

Offerte aanvragen

Snelle laadtijd

WordPress is in de basis snel. En dan houden wij graag zo. Google site speed is onze vriend. En straks ook die van jullie.

Nieuwste technieken

Een stevig fundament waar je in de toekomst verder op kunt bouwen. Het is de laatste website die je nodig hebt.

Veilig & stabiel

Een stevig fundament waar je in de toekomst verder op kunt bouwen. Het is de laatste website die je nodig hebt.

Zij werken graag met ons:

Professionaliteit en snelheid

De professionaliteit en snelheid waarmee Sanne zorgt voor en meedenkt over mijn website is heel erg plezierig. Fijne samenwerkingspartner.
Christel Bruggink
Ondernemer

Goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties

Sanne luistert goed, stelt verdiepende vragen en overtuigt door haar professionaliteit. Zij is goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties. De concrete vertaling van mijn ideeën en gedachten naar heldere communicatie is goed zichtbaar op mijn website. Mét lovende kritieken vanuit mijn doelgroep en omgeving.
Hans Schoenmakers
Ondernemer

Professioneel, flexibel, meedenkend, brengt goede ideeën/suggesties in

Sanne is professioneel, flexibel, meedenkend, brengt goede ideeën/suggesties in, is down to earth en prettig om mee samen te werken. Indien je een nieuwe website wil laten ontwikkelen, zou ik zeker SIJ Web inschakelen. 
Ivo Bakhuys
Ondernemer

Een content bibliotheek in eigen stijl

Waarom een website met Gutenberg?

Website is de page builder van WordPress. Dit betekent dat er in de basis geen extra plugins nodig zijn om de website te bouwen. Dat houdt de website snel, veilig en beter schaalbaar. 

Zo creëren we een page builder waar alleen content elementen in zitten voor die site. Deze content elementen zetten we klaar in de juiste stijl. Zo hoeft de eindklant alleen nog maar de blokken te vullen met de juiste content en blijft het ontwerp van de site gewaardborgd. De content elementen beschikbaar voor alle pagina’s en herbruikbaar. Zo kunnen eenvoudige nieuwe pagina’s worden gecreërd binnen de stijl van de site. 

Daarnaast zijn de mogelijkheden voor een custom WordPress site onbeperkt. We bouwen een stevig fundament voor je website, waar je mee kunt groeien. Of het nu gaat om nieuwe functionaliteiten, het maken van koppelingen of het uitbreiden van de site; jullie website is er altijd klaar voor. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek!