WordPress website met Gutenberg

Een super snelle, veilige en stabiele WordPress website die klaar is voor de toekomst. Hiervoor bouwen we WordPress websites met Gutenberg, de pagebuilder van WordPress. 

Snel, veilig en schaalbaar

Het gemak van een page builder en de kwaliteit van een custom website

Een flexibele website, die je inhoudelijk volledig zelf kunt beheren én razendsnel is. Met een Gutenberg site krijg je moderne site, gebouwd op basis van de nieuwste technieken. Een site die meeschaalt met de ambities van het bedrijf en altijd klaar is voor de toekomst. 

Een WordPress site met Gutenberg heeft de kwaliteit van een custom website, maar de flexibiliteit van een Page builder. De blokken en templates staan voor jullie klaar in jullie eigen huisstijl. De blokken pas je eenvoudig aan via de visuele drag & drop builder van Gutenberg. Zo blijf je volledig in controle presentatie van de content op de website. 

Demo aanvragen

Interesse in een WordPress website met Gutenberg?
We plannen graag een demo voor je in!

Snelle laadtijd

WordPress is in de basis snel. En dan houden wij graag zo. Google site speed is onze vriend. En straks ook die van jullie.

Flexibele lay-out

Maak eenvoudig nieuwe (landings)pagina’s. Wijzig de indeling van een pagina of voeg nieuwe contentblokken toe.

Veilig & stabiel

Een stevig fundament waar je in de toekomst verder op kunt bouwen. Het is de laatste website die je nodig hebt.

Zij werken graag met ons:

Professionele website, prettige samenwerking en plezierige communicatie

Ik ben zeer enthousiast over de vertaalslag van mijn wensen en eisen naar een professionele website met webshop, de prettige samenwerking en plezierige communicatie.
Rob van Dort
Ondernemer

Duidelijke afspraken, snel schakelen en meedenken!

Sanne is praktisch, schakelt snel en communicatief erg sterk. Ze geeft duidelijk aan wat ze van je verwacht en komt gemaakte afspraken altijd na. Denkt goed mee vanuit de wens van de klant. Kortom, een hele fijne samenwerking met SIJ Web.
Petra Bosma
Fieldwise

Reageert altijd snel en vertaalt mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing

Sanne is mijn rots in de branding als het gaat over mijn website en alles wat er mee samenhangt. Ze reageert altijd snel en vertaald mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing maar vooral naar wat er nodig is. Ze denkt op meerdere levels mee en dat is als ondernemer superfijn. Vakkundig, professioneel en heel fijn om mee samen te werken.
Sierd Nutma
Ondernemer

Een content bibliotheek in eigen stijl

Waarom een website met Gutenberg?

Website is de page builder van WordPress. Dit betekent dat er in de basis geen extra plugins nodig zijn om de website te bouwen. Dat houdt de website snel, veilig en beter schaalbaar. 

Zo creëren we een page builder waar alleen content elementen in zitten voor die site. Deze content elementen zetten we klaar in de huisstijl. Zo hoef je als contentbeheerder alleen nog maar de blokken te vullen met de juiste content en blijft het ontwerp van de site gewaardborgd.
De content blokken zijn beschikbaar voor alle pagina’s en herbruikbaar. Zo kun je eenvoudige nieuwe pagina’s creëren op de site. 

Daarnaast zijn de mogelijkheden voor een custom WordPress site onbeperkt. We bouwen een stevig fundament voor je website, waar je mee kunt groeien. Of het nu gaat om nieuwe functionaliteiten, het maken van koppelingen of het uitbreiden van de site; jullie website is er altijd klaar voor. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een demo!