WordPress & Elementor kennisbank

Gespecialiseerd in Elementor websites

WordPress Onderhoud uitbesteden

Wil je het onderhoud van de website uitbesteden? Wil je je niet langer druk maken om updates, beveiliging, back-ups en/of snelheidsoptimalisaties? Hiervoor bieden wij onderhoudspakketten voor WordPress websites gebouwd met Elementor. 

Snelle webhosting

Wekelijkse updates

Anti-spam beveiliging

Hulp bij problemen

SIJ-Web_15.jpg

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren! lees alle reviews

Wat voor onderhoud heeft jouw website nodig?

Wat bieden wij

Onderhoud uitbesteden voor je Elementor website

Heb je een Elementor website en wil je het onderhoud hiervoor graag uitbesteden? Dan kunnen wij je helpen. Wij zijn gespecialiseerd in Elementor en onderhouden op dit moment meer dan 75 Elementor websites. Hierdoor kunnen we goed monitoren welke updates invloed hebben op de website en welke niet. 

Vind je snelheid belangrijk? Met het premium pakket ondersteunen wij je ook met snelheidsoptimalisaties en krijg je 1 uur support per maand erbij. Ook kunnen we een staging omgeving voor je klaarzetten, zodat je nooit meer wijzigingen hoeft door te voeren op een live omgeving!

Een bijkomend voordeel als je onderhoud bij ons afneemt, is dat je 10% korting krijgt op onze standaard tarieven. 

Waarom onderhoud bij ons uitbesteden?

Plugin & Thema updates

We zorgen dat je website up-to -date blijft en goed blijft werken. Security updates voeren we altijd direct door.

Back-ups

We maken back-ups van je website en bewaren deze tot 90 dagen. Op verzoek voeren we een restore voor je uit.

Extra (spam)beveiliging

Je krijgt altijd anti-spam en standaardbeveiliging. Bij het premium pakket bieden we ook anti-DDoS beveiliging.

Plugin licenties

Bespaar tot €250 per jaar met inbegrepen plugin licenties zoals Elementor, Crocoblock, WPML, ACF Pro en WP Rocket.

Snelle support

Op de mail krijg je altijd binnen één werkdag een reactie. Bij uitgebreide pakketen kun je ons ook bereiken per telefoon of WhatsApp.

High performance hosting

We hebben de beste hosting uitgekozen voor Elementor websites. De domeinnaam blijft bij jouw huidige hostingpartij geregistreerd.

Herstel bij problemen

Herstel werkzaamheden veroorzaakt door een plugin of thema update voeren we tot 1 uur gratis voor je door. Voor meerwerk rekenen we €80 p/u.

Snelheidsoptimalisaties

Bij het premium pakket voeren we snelheidsoptimalisaties door, zoals image-optimalisatie, opschoning database en geavanceerde caching.

Kies uit 3 pakketten

WordPress onderhoudspakketten

Voor hosting zijn de prijzen voor websites tot 1GB en tot 5K bezoekers per maand. Is je website groter en heb je meer dan 5K bezoekers per maand? Dan ontvang je voor hosting een offerte op maat. 

Alleen
onderhoud

BASIS

per maand

Onderhoud &
hosting

PROFESSIONEEL

Per maand

Onderhoud, hosting & optimalisaties

PREMIUM

per maand

De genoemde tarieven zijn exclusief btw en worden vooraf per jaar gefactureerd.

Extra informatie

De 3 onderhoudspakketen

Als je besluit om onderhoud bij ons af te nemen, ontvang je van ons een onderhoudscontract waarin staat wat er is inbegrepen bij het onderhoud en/of webhosting. Je kunt kiezen uit drie verschillende onderhoudspakketten: 

Premium onderhoudspakket

Hosting, onderhoud & optimalisaties

Heb je een redelijk grote website voer je regelmatig wijzigingen door en wil je niet langer druk zijn met wijzigingen in de lay-out of het oplossen van andere (snelheids)problemen? Dan is het premium pakket interessant. Op een staging omgeving voer je de wijzigingen door die je naar de live omgeving pusht. Zo weet je altijd zeker dat het goed gaat. Ook kun je ervoor kiezen een CDN toe te voegen aan de website.

Bij een premium pakket zijn alle premium plugin licenties en 1 uur support inbegrepen. Support kun je bijvoorbeeld gebruiken voor vragen stellen, om advies of instructies vragen of voor het doorvoeren van kleinde aanpassingen. Herstel werkzaamheden na een update voeren we gratis door. 

Eenmalige opstartkosten voor snelheid optimalisatie: €250.

Inbegrepen in het pakket:

Professioneel onderhoudspakket

Onderhoud + hosting

Wil je naast onderhoud ook graag snelle hosting? Dan kun je kiezen voor het professioneel onderhoudspakket. Hierbij zitten alle premium plugin licenties inbegrepen en ben je verzekerd van dagelijkse back-ups. Ook kun je daarnaast 5% korting krijgen op Support Bundels. 

Inbegrepen in het pakket:

Niet inbegrepen:

Basis onderhoudspakket

Alleen onderhoud

Met basis onderhoud zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft, beveiligd is tegen spam en kun je gebruik maken van standaard plugin licenties (behalve WP Rocket). Eventuele problemen na updates lossen wij op tegen meerwerk. Voor onderhoudscontracten bedraagt dit € 80 p/u. 

Inbegrepen in het pakket:

Niet inbegrepen: