Meer flexibiliteit met WordPress & Elementor

Wix website overzetten naar WordPress? Wij regelen het!

Wil je overstappen naar WordPress? Misschien omdat je al ervaring hebt met WordPress of omdat je binnen Wix tegen beperkingen aanloopt. Dan is het een goede goede keus om over te stappen. WordPress biedt uitgebreide en flexibele mogelijkheden voor het zelf beheren van je website. 

Wij zetten je Wix website over naar WordPress. Daarbij maken wij gebruik van de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke page builder tool van dit moment: Elementor. Daarmee kun je de website volledig zelf beheren. 

Wat kost het om jouw Wix website over te zetten naar WordPress?

Vanaf € 350,-

Stuur ons je website door en je ontvangt binnen 2 werkdagen een kostenindicatie.

Gebouwd met Elementor

Elementor is één van de meest populaire page builders voor WordPress. En wat ons betreft ook de beste. Wij bouwen alleen WordPress websites met Elementor. Zodat je deze eenvoudig zelf kunt beheren.

Eenvoudig zelf beheren

Wij doen er alles aan om jouw nieuwe website zo flexibel mogelijk te maken. Zodat je eenvoudig (zelf) aanpassingen kunt doen, nieuwe pagina's kunt maken of de website kunt uitbreiden met functies.

Snelle oplevering

Op een nieuwe website of support wil je niet te lang wachten. Afhankelijk van de grootte van je website, kunnen we deze binnen twee weken opleveren.

Waarom wix website overzetten naar WordPress?

Het verzoek om een wix website over te zetten naar WordPress komt steeds vaker bij ons binnen. Hoewel Wix een goede basis biedt voor het maken van je eigen website, biedt WordPress oneindig veel mogelijkheden en meer flexibiliteit. 

Wij bouwen WordPress websites met de meeste populaire page builder voor WordPress, Elementor

Elementor kan een hoop tijd (en dus ook geld) besparen. 

Heb je ook je domeinnaam geregistreerd bij Wix? Dan moet deze ook worden verhuisd naar een nieuwe hostingprovider. Hier helpen we je ook graag bij. 

Overzetten zo ‘gepiept’?

Over het algemeen zijn de meeste standaard websites snel over te zetten naar WordPress. Voor specifieke designs kan het zijn dat er iets meer tijd in gaat zitten. Dit stemmen we van te voren goed met elkaar af. Zo kan het zijn dat je misschien toch wat aanpassingen wilt in het bestaande design of het design een beetje wilt opfrissen. Dit nemen we graag mee in de offerte. 

Redenen overstappen WordPress

Reviews

Ervaringen met SIJ Web

Duidelijke afspraken, snel schakelen en meedenken!

Sanne is praktisch, schakelt snel en communicatief erg sterk. Ze geeft duidelijk aan wat ze van je verwacht en komt gemaakte afspraken altijd na. Denkt goed mee vanuit de wens van de klant. Kortom, een hele fijne samenwerking met SIJ Web.
Petra Bosma
Fieldwise

Denkt mee, komt met praktische oplossingen en werkt snel

Ik zocht iemand die echt verstand heeft van WordPress & Elementor en dat is ook echt het geval! Ze denkt mee, komt met praktische oplossingen, werkt snel en reageert op hele korte termijn. SIJ Web is een aanrader als het om sites gaat!
John Cornelissen
Ondernemer

Elementor stelt je in staat om veel zelf te doen, maar Sanne zorgt ervoor dat het ook logisch in elkaar steekt en goed werkt

Sanne verdient alle lof voor het klaren van deze klus, want ik was behoorlijk veeleisend vrees ik. Chapeau!
Marcel Straver
Ondernemer

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Sanne reageert altijd vlot en vooral concreet. Je krijgt antwoorden waar je echt wat aan hebt, waar je mee vooruit kan. Met Sanne heb ik een teacher die duidelijk antwoord geeft op vragen. Want goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.
Theo Basstein
Webbouwer

Reageert altijd snel en vertaalt mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing

Sanne is mijn rots in de branding als het gaat over mijn website en alles wat er mee samenhangt. Ze reageert altijd snel en vertaald mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing maar vooral naar wat er nodig is. Ze denkt op meerdere levels mee en dat is als ondernemer superfijn. Vakkundig, professioneel en heel fijn om mee samen te werken.
Sierd Nutma
Ondernemer

Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn

Contact gezocht met SIJ Web en daar heb ik geen spijt van. Ze heeft mij uitstekend begeleid bij de ontwikkeling van mijn nieuwe site. Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn op de onvermijdelijke momenten waarop je denkt dat het helemaal misgaat (als je zelf je site ontwikkelt). Top!
Martijn Vroemen
WordPress webdesigner

Wix website overzetten naar WordPress: kun je dat zelf?

Als je een Wix website wilt overzetten naar WordPress begin je volledig opnieuw met de bouw van je website. Als je al ervaring hebt met WordPress en/of Elementor kun je hier ook goed zelf mee aan de slag. Hier kunnen we je ook bij ondersteunen. 

Wij kunnen je ook helpen met de basis set-up. We richten de achterkant alvast goed voor je in, stellen de stijlen in, zetten templates voor je klaar. Zo hoef jij alleen nog maar te vullen of te dupliceren. Dat scheelt weer tijd en geld. 

Op onze website vind je bijvoorbeeld een complete handleiding en handige blogartikelen waarmee je zelf aan de slag kunt. In combinatie met onze Support Bundels bouw je in no-time de website en leer je hoe je een WordPress website zelf kunt beheren. Kom je er niet uit? Of loop je vast? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen. 

Een Wix website overzetten naar WordPress kan, afhankelijk van hoe je bestaande website eruit ziet, wel wat tijd kosten. Wij proberen je zo goed mogelijk op weg te helpen. 

wix website overzetten naar wordpress

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support (deze websites vind je niet allemaal terug in ons portfolio).

Bekijk compleet portfolio >