Sneller resultaat met support

Werkzaamheden uitbesteden?

Kom je er niet aan toe om bepaalde werkzaamheden uit te voeren? Of ben je al een tijdje aan het uitproberen en wil het maar niet lukken? Laat ons het (zware) werk doen!

Regelmatig voeren wij diverse website werkzaamheden uit voor ondernemers en bedrijven. Die zelf te weinig tijd hebben of het fijner vinden om het door een professional te laten doen.  

Wij kunnen je helpen met werkzaamheden op WordPress websites. We zijn gespecialiseerd in werken met Elementor (Page Builder), maar kunnen je uiteraard ook met andere vraagstukken helpen.

Heb je een Support Bundel? Dan plannen wij de werkzaamheden binnen een week voor je in. Zonder een Support Bundel bedraagt de wachttijd 2 weken of langer. 

Wat kunnen we
voor je doen?

We kunnen onder andere de onderstaande werkzaamheden voor je uitvoeren:

Doorlopende ondersteuning bij de website

Support Bundels

Je kunt nog tot eind 2022 een Support Bundel aanschaffen. Vanaf 2023 werken wij alleen nog op basis van nacalculatie met een standaard uurtarief van € 75. 

6 uur Support

per uur

12 uur Support

per uur

24 uur Support

per uur

De genoemde tarieven zijn exclusief btw. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de mogelijkheden van Elementor en plugins of add-ons. Eventueel custom werk (door een developer) is niet inbegrepen bij een bundel. Hiervoor ontvang je een separate offerte. Support bundels kunnen niet worden gebruikt voor de bouw van complete websites. Vraag hiervoor een offerte aan.

Testimonials

Ervaringen met Support Bundels