Elementor Expert gezocht

Website laten ombouwen naar Elementor?

Een bestaande website laten ombouwen naar Elementor?
Dit voeren we graag voor je uit!

Waarom website laten ombouwen naar Elementor?

Het verzoek om WordPress website te laten ombouwen naar Elementor komt steeds vaker bij ons binnen. Niet zo gek ook, werken met Elementor kan een hoop tijd (en dus ook geld) besparen. Bovendien maak je je minder afhankelijk van webbouwers en/of programmeurs. Een verstandige keuze dus!

Elementor neemt toe aan populariteit. De plugin telt 3+ miljoen actieve installaties wereldwijd en staat daarmee in de top 15 van meest populaire WordPress plugins. 

Bijna elke website is na te bouwen met Elementor

Over het algemeen zijn de meeste websites snel na te bouwen met Elementor. Voor specifieke designs kan het zijn dat bepaalde add-ons nodig zijn. Dit stemmen we van te voren goed met elkaar af. 

Redenen om te laten ombouwen:

  • Website zelf kunnen beheren
  • Afscheid nemen van bestaande page builder (Visual composer / WPBakery, Divi, Beaver Builder etc)
  • Minder (premium) plugins (en updates) op de website
  • Overstappen naar WordPress
  • In de toekomst tijd besparen met website wijzigingen
  • Meer lay-out en stylingsmogelijkheden
  • Templates maken voor post types en WooCommerce

Wat kost het om jouw website te laten ombouwen?

Stuur ons je website door en je ontvangt binnen 2 werkdagen een kostenindicatie.

Is Elementor toekomstbestendig?

Misschien twijfel je nog of Elementor de beste oplossing is voor je website. Hoe weet je zeker dat je over een jaar of 2 niet weer je website moet laten ombouwen? 

Die zekerheid kunnen we niet geven. Op dit moment is Elementor de beste pagebuilder tool voor WordPress om je website mee te bouwen. Het biedt veruit de meeste mogelijkheden zonder dat je hier programmeerskills voor nodig hebt. 

Een ander bijkomend voordeel is dat je minder plugins nodig hebt. Dit maakt je website en je design minder kwetsbaar en dus ook meer houdbaar. 

Elementor Expert gezocht

Offerte aanvragen

Een nieuwe website laten bouwen? Of hulp nodig bij een probleem of het bouwen van je website? Laat ons weten wat je precies nodig hebt en je ontvangt zo snel mogelijk een prijsindicatie: