WordPress & Elementor kennisbank

Website laten ombouwen
naar Elementor?

Een bestaande website laten ombouwen naar Elementor? Een website gebouwd met Elementor geeft je meer flexibiliteit en controle over je website. Wij bouwen je website graag om naar Elementor!

Meer flexibiliteit en controle

Waarom website laten ombouwen naar Elementor?

Je bent misschien niet meer tevreden met het huidige thema / page builder die je gebruikt, je wilt overstappen naar WordPress vanuit een ander cms of je wilt graag het design opfrissen.

Het verzoek om WordPress website te laten ombouwen naar Elementor komt steeds vaker bij ons binnen. Niet zo gek ook, werken met Elementor kan een hoop tijd (en dus ook geld) besparen. Bovendien maak je je minder afhankelijk van webbouwers en/of programmeurs. Een verstandige keuze dus!

Elementor neemt toe aan populariteit. De plugin telt 7+ miljoen actieve installaties wereldwijd en staat daarmee in de top 15 van meest populaire WordPress plugins. 

Jouw website laten ombouwen naar Elementor?

Stuur ons je website door en je ontvangt binnen een week een kostenindicatie.

Eenvoudig
zelf beheren

Wij doen er alles aan om jouw nieuwe website zo flexibel mogelijk te maken. Zodat je eenvoudig (zelf) aanpassingen kunt doorvoeren.

Snelle
oplevering

Op een nieuwe website of support wil je niet te lang wachten. Afhankelijk van de grootte en aanvullende wensen, kunnen we deze binnen twee weken opleveren.

Gebouwd met Elementor

Elementor is één van de meest populaire page builders voor WordPress. En wat ons betreft ook de beste.

Elementor Expert gezocht

Waarom je website laten ombouwen naar Elementor?

Misschien twijfel je nog of Elementor de beste oplossing is voor je website. Hoe weet je zeker dat je over een jaar of twee niet weer je website moet laten ombouwen? Die zekerheid kunnen we niet geven. Op dit moment is Elementor de beste pagebuilder tool voor WordPress om je website mee te bouwen. Het biedt veruit de meeste mogelijkheden zonder dat je hier programmeerskills voor nodig hebt. 

Een ander bijkomend voordeel is dat je minder plugins nodig hebt. Dit maakt je website en je design minder kwetsbaar en dus ook meer houdbaar. 

Is elke website na te bouwen?

Over het algemeen zijn de meeste websites snel na te bouwen met Elementor. Voor specifieke designs kan het zijn dat bepaalde add-ons nodig zijn. Dit stemmen we van te voren goed met elkaar af. 

Redenen voor ombouwen: