MENU

WordPress website met Elementor (Pro)

Op zoek naar een (nieuwe) webpartner?

Laten we eerlijk zijn; de tijd dat je een complete website liet bouwen door een webdeveloper is voorbij. Websites gaan steeds minder lang mee en de vraag naar meer flexibiliteit neemt toe. Het mag simpeler, goedkoper en efficiënter. Bovendien slokt het bouwen een groot deel van het marketingbudget op. Dat hoeft nu niet meer!

Wij werken met de meest innovatieve tool voor WordPress van dit moment: Elementor (Pro).  Daarmee leveren we dezelfde kwaliteit, maar zijn we een stuk sneller.  Zo houdt jouw klant meer budget over voor (web)design en/of marketingactiviteiten.

Sanne IJspeerd WordPress websites

Kennismaken?

We gaan graag in gesprek om te kijken op welke manier wij iets voor jullie kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een kennismaking!

Diensten

Wat heb je nodig?

Nieuwe website

Een nieuwe website op basis van een (bestaand) design, template of voorbeeld site.

Support

Krijg hulp bij de bouw van de website. Stel onbeperkt vragen of besteed werkzaamheden uit.

Cursus

Word zelf een professioneel webbouwer. Volg een cursus WordPress & Elementor.

Testimonials

5/5

Elementor stelt je in staat om veel zelf te doen, maar Sanne zorgt ervoor dat het ook logisch in elkaar steekt en goed werkt

Sanne verdient alle lof voor het klaren van deze klus, want ik was behoorlijk veeleisend vrees ik. Chapeau!
Marcel Straver
Ondernemer
5/5

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Sanne reageert altijd vlot en vooral concreet. Je krijgt antwoorden waar je echt wat aan hebt, waar je mee vooruit kan. Met Sanne heb ik een teacher die duidelijk antwoord geeft op vragen. Want goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.
Theo Basstein
Webbouwer
5/5

Mijn rots in de branding

Sanne is mijn rots in de branding als het gaat over mijn website en alles wat er mee samenhangt. Ze reageert altijd snel en vertaald mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing maar vooral naar wat er nodig is. Ze denkt op meerdere levels mee en dat is als ondernemer superfijn. Vakkundig, professioneel en heel fijn om mee samen te werken.
Sierd Nutma
Ondernemer
5/5

Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn

Contact gezocht met SIJ Web en daar heb ik geen spijt van. Ze heeft mij uitstekend begeleid bij de ontwikkeling van mijn nieuwe site. Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn op de onvermijdelijke momenten waarop je denkt dat het helemaal misgaat (als je zelf je site ontwikkelt). Top!
Martijn Vroemen
WordPress webdesigner
5/5

Ze schakelt erg snel, wat super fijn is!

Vanaf de start ervaar ik een hele prettige samenwerking. Ze schakelt erg snel, wat super fijn is. Als ik ergens niet uitkom en ik stel haar de vraag weet ik dat ze dezelfde dag nog reageert (en vaak mijn probleem oplost). Kortom een super fijne samenwerking!
Sarah Weijs
Loyalty Manager
5/5

Goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties

Sanne luistert goed, stelt verdiepende vragen en overtuigt door haar professionaliteit. Zij is goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties. De concrete vertaling van mijn ideeën en gedachten naar heldere communicatie is goed zichtbaar op mijn website. Mét lovende kritieken vanuit mijn doelgroep en omgeving.
Hans Schoenmakers
Ondernemer

Waarom met ons werken?

De Elementor Specialist van Nederland

Elementor bestaat nog maar slechts drie jaar. De afgelopen jaren zijn we meegegroeid met de tool en kennen de page builder door en door. We kennen alle mogelijkheden en weten hoe je dit realiseert.

Snelle en efficiënte workflow

Bij ons leer je ook hoe je zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan. Met een specifieke workflow laten we je zien hoe je snel en gestructureerd kunt bouwen met Elementor. Zonder tijdverspilling. 

Marketing & Communicatie

Met een achtergrond in marketing- en communicatie kunnen we goed met jullie meedenken. Dit ervaren veel van onze klanten als een groot voordeel.

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support en bouwen wij bestaande websites om (deze websites vind je niet terug in ons portfolio).