WordPress website met Elementor (Pro)

Op zoek naar een (nieuwe) webpartner?

Laten we eerlijk zijn; de tijd dat je een complete website liet bouwen door een webdeveloper is voorbij. Websites gaan steeds minder lang mee en de vraag naar meer flexibiliteit neemt toe. Het mag simpeler, goedkoper en efficiënter. Bovendien slokt het bouwen een groot deel van het marketingbudget op. Dat hoeft nu niet meer!

Wij werken met de meest innovatieve tool voor WordPress van dit moment: Elementor (Pro).  Daarmee leveren we dezelfde kwaliteit, maar zijn we een stuk sneller.  Zo houdt jouw klant meer budget over voor (web)design en/of marketingactiviteiten.

Sanne IJspeerd WordPress websites

Kennismaken?

We gaan graag in gesprek om te kijken op welke manier wij iets voor jullie kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een kennismaking!

Diensten

Wat heb je nodig?

Nieuwe website

Een nieuwe website op basis van een (bestaand) design, template of voorbeeld site.

Lees meer ›

Support

Krijg hulp bij de bouw van de website. Stel onbeperkt vragen of besteed werkzaamheden uit.

Lees meer ›

Cursus

Word zelf een professioneel webbouwer. Volg een cursus WordPress & Elementor.

Lees meer ›

Testimonials

Duidelijke afspraken, snel schakelen en meedenken!

Sanne is praktisch, schakelt snel en communicatief erg sterk. Ze geeft duidelijk aan wat ze van je verwacht en komt gemaakte afspraken altijd na. Denkt goed mee vanuit de wens van de klant. Kortom, een hele fijne samenwerking met SIJ Web.
Petra Bosma
Fieldwise

Denkt mee, komt met praktische oplossingen en werkt snel

Ik zocht iemand die echt verstand heeft van WordPress & Elementor en dat is ook echt het geval! Ze denkt mee, komt met praktische oplossingen, werkt snel en reageert op hele korte termijn. SIJ Web is een aanrader als het om sites gaat!
John Cornelissen
Ondernemer

Elementor stelt je in staat om veel zelf te doen, maar Sanne zorgt ervoor dat het ook logisch in elkaar steekt en goed werkt

Sanne verdient alle lof voor het klaren van deze klus, want ik was behoorlijk veeleisend vrees ik. Chapeau!
Marcel Straver
Ondernemer

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Sanne reageert altijd vlot en vooral concreet. Je krijgt antwoorden waar je echt wat aan hebt, waar je mee vooruit kan. Met Sanne heb ik een teacher die duidelijk antwoord geeft op vragen. Want goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.
Theo Basstein
Webbouwer

Reageert altijd snel en vertaalt mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing

Sanne is mijn rots in de branding als het gaat over mijn website en alles wat er mee samenhangt. Ze reageert altijd snel en vertaald mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing maar vooral naar wat er nodig is. Ze denkt op meerdere levels mee en dat is als ondernemer superfijn. Vakkundig, professioneel en heel fijn om mee samen te werken.
Sierd Nutma
Ondernemer

Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn

Contact gezocht met SIJ Web en daar heb ik geen spijt van. Ze heeft mij uitstekend begeleid bij de ontwikkeling van mijn nieuwe site. Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn op de onvermijdelijke momenten waarop je denkt dat het helemaal misgaat (als je zelf je site ontwikkelt). Top!
Martijn Vroemen
WordPress webdesigner

Waarom met ons werken?

De Elementor Specialist van Nederland

Elementor bestaat nog maar slechts drie jaar. De afgelopen jaren zijn we meegegroeid met de tool en kennen de page builder door en door. We kennen alle mogelijkheden en weten hoe je dit realiseert.

Snelle en efficiënte workflow

Bij ons leer je ook hoe je zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan. Met een specifieke workflow laten we je zien hoe je snel en gestructureerd kunt bouwen met Elementor. Zonder tijdverspilling. 

Marketing & Communicatie

Met een achtergrond in marketing- en communicatie kunnen we goed met jullie meedenken. Dit ervaren veel van onze klanten als een groot voordeel.

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support (deze websites vind je niet allemaal terug in ons portfolio).

Bekijk compleet portfolio >