Verbeter je workflow in WordPress met de Elementor Finder

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Inhoud van dit artikel:

Pssst, bevalt Elementor Pro?

En wil je meer sites bouwen met Elementor Pro? Upgrade nu je licentie en profiteer van kortingen tot 60%🥳

Als ik ergens niet meer zonder kan dan is het wel de Finder van Elementor. Zeker op grote website met veel content biedt de Finder een enorme uitkomst. Met de Elementor Finder kun je namelijk gemakkelijk pagina’s vinden en openen en schakelen tussen pagina’s, maar ook naar andere instellingen binnen WordPress. Het werkt dus niet alleen voor Elementor. Dit kan je enorm veel klik- en zoektijd besparen (vooral handig op een website die je niet zelf hebt gebouwd!). Zo hoef je niet de hele tijd een scherm te sluiten om een andere pagina te vinden of instellingen te vinden.

Wanneer gebruik je de Finder?

Stel je bent een header aan het maken, waarbij je aanpassingen wilt maken in het menu. Zonder de finder, zou je eerst de template header moeten afsluiten en dan via je dashboard naar ‘Weergave’ -> ‘Menu’ moeten gaan. Om vervolgens weer terug te gaan naar je template header. Natuurlijk kun je ook meerdere browser tabs open zetten, maar werken met de Elementor finder is veel fijner!

Hoe werkt de Elementor Finder?

Om de finder te gebruiken, hoef je maar één shortcut te onthouden: CMD / CTRL + E. Deze shortcut werkt overal in WordPress. Of je nu in je dashboard zit, in de front-end of een pagina aan het bewerken bent; de Finder werkt overal!

Als je zoekt met de Finder, dan verschijnen de resultaten gecategoriseerd. Zo kun je direct zien of het resultaat een pagina is, een site instelling of een Elementor template.

Als je op het resultaat klikt, gaat je browser direct naar die pagina. Wil je alleen de pagina bekijken? Klik dan op het oogje rechts ernaast. De pagina wordt dan geopend in een nieuw venster.

Elementor Finder

Als je er eenmaal aan gewend bent om mee te werken, merk je al snel dat je niet meer zonder kunt! Have fun!

Pssst, bevalt Elementor Pro?

En wil je meer sites bouwen met Elementor Pro? Upgrade nu je licentie en profiteer van kortingen tot 60%🥳

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Deze vind je misschien ook interessant:

13 Elementor tips waarmee je veel tijd bespaart

Als je een manier zoekt om minder tijd kwijt te zijn aan het bouwen van een website, dan heb ik een paar Elementor tips voor

De voor- en nadelen van premium Elementor thema’s

Er komen steeds meer premium Elementor Thema’s op de markt. Maar de vraag is; heb je deze nodig om een mooie / goede website te

Elementor navigator: sneller werken en meer overzicht!

Je kent dat wel; je bent een webpagina aan het bouwen en je scrollt de hele tijd heen en weer tussen de content door. Of