Onze tarieven

Je wilt niet voor onverwachte kosten komen te staan. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij vinden het dan ook belangrijk om transparant te zijn in onze uurtarieven. Je ontvangt van ons altijd voorafgaand een prijs of urenindicatie. Op deze pagina vind je een overzicht van de tarieven die wij hanteren voor onze verschillende diensten. De genoemde tarieven zijn exclusief btw. 

Support Bundels

Verwacht je regelmatig onze hulp in te schakelen? Koop dan een Support Bundel. Deze kun je gebruiken voor het stellen van vragen, het oplossen van problemen, het optimaliseren van de website, advies vragen, instructies ontvangen om zelf uit te voeren of voor het uitbesteden van werkzaamheden. De support bundels kunnen niet worden gebruikt voor het bouwen van een website. De Support Bundels zijn een jaar geldig. 

Complete websites

Een nieuwe website is altijd maatwerk. Daarom hanteren wij vanaf prijzen voor het bouwen van websites. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. 

Onderhoud

Met een onderhoudsabonnement is je website altijd up to date en zorgen we ervoor dat je website goed is beveiligd. Daarnaast zorgen we ook voor backups. De tarieven zijn afhankelijk van de grootte van je website. Denk aan hoeveelheid plugins, extra functionaliteiten etc. 

Webhosting

Heb je nog geen webhosting en zoek je een partij hiervoor? Dan kun je dit ook door ons laten doen. Een onderhoudsabonnement is hierbij verplicht. 

Waarom hanteren we verschillende tarieven?

Hoe meer werk je bij ons weg zet, hoe goedkoper het wordt. Zo simpel is het. Daarnaast hanteren wij voor advies en kennisoverdracht een hoger uurtarief. Verder bieden wij onze kennis gratis aan op onze website in de vorm van blogartikelen, waarmee je zelf direct aan de slag kunt.

Hulp nodig?

We beantwoorden je eerste vraag gratis en voor niets!

Stel hieronder je vraag: