Onze tarieven in 2019

Je wilt niet voor onverwachte kosten komen te staan. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij vinden het dan ook belangrijk om transparant te zijn in onze uurtarieven. Je ontvangt van ons altijd voorafgaand een prijsindicatie. Op deze pagina vind je een overzicht van de tarieven die wij hanteren voor onze verschillende diensten. De genoemde tarieven zijn exclusief btw. 

Waarom hanteren we verschillende tarieven?

Hoe meer werk je bij ons weg zet, hoe goedkoper het wordt. Zo simpel is het. Daarnaast hanteren wij voor advies en kennisoverdracht een hoger uurtarief. Verder bieden wij onze kennis gratis aan op onze website in de vorm van blogartikelen, waarmee je zelf direct aan de slag kunt.

Knipkaart (10 uur)

Verwacht je regelmatig werk bij ons weg te zetten? Of denk je regelmatig vragen of advies nodig te hebben? Dan is het interessant om een knipkaart te kopen. Deze bieden wij aan voor € 65,- per uur en ligt dus lager dan ons gebruikelijke tarief. Je kunt een knipkaart kopen vanaf 10 uur (€ 650,-).  

De knipkaart is een jaar geldig. Je kunt de knipkaart niet gebruiken voor het laten bouwen van een nieuwe website. 

Wat kun je met een knipkaart?

Werkzaamheden uitbesteden

Wil je werkzaamheden bij ons uitbesteden? Omdat je er zelf niet uit komt of omdat je te weinig tijd hebt? Hoe meer werkzaamheden je bij ons uitbesteed, hoe goedkoper het wordt. Zie hieronder onze tarieven:

Werkzaamheden opsparen

Het is ook mogelijk om werkzaamheden op te sparen, zodat we ze in één keer kunnen uitvoeren. Zo betaal je minder, maar moet je wel iets langer wachten.

Urenoverzicht

Wij zijn altijd transparant in onze urenbesteding. Indien gewenst ontvang je van ons een urenoverzicht van de uitgevoerde werkzaamheden.

Hulp nodig?

We helpen je graag! Stel hieronder je vraag:

Elementor Expert gezocht

tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We respecteren je privacy.
Je ontvangt max. 1 keer per maand een mail.