MENU

Krijg hulp bij je website

Support Bundels

Steeds meer marketing professionals, zzp’ers en mkb’ers kiezen er voor om de website zelf te bouwen. En dat kan ook. Maar soms kun je wel wat ondersteuning of advies gebruiken. Daarvoor kun je een support bundel bij ons afnemen. Je profiteert dan van een lager uurtarief. Wil je eenmalig advies of vragen stellen? Boek dan een support uurtje.

De support bundel is ideaal voor professionals die zich verder willen ontwikkelen in het bouwen van WordPress websites met Elementor. Zo kun je met al je vragen bij ons terecht en kun je instructies vragen voor het zelf uitvoeren van de werkzaamheden.

Heb je minder de behoefte om het zelf te leren of heb je te weinig tijd? Dan kun je de werkzaamheden ook helemaal bij ons uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van je website, het toevoegen van extra functionaliteiten of aanpassingen in het design. 

Wat kun je met een support bundel?

De Support Bundels is een jaar lang geldig en je kunt deze voor meerdere websites gebruiken. Houd je uren over? Dan kun je deze ook aan iemand anders geven. 

Profiteer van een lager uurtarief

Support Bundels

Ons standaard uurtarief is € 80,- per uur (ex btw). Verwacht je op frequente basis werkzaamheden bij ons wegzetten? Schaf dan een support bundel aan. De bundel is een jaar geldig. Houd je uren over? Dan mag je deze ook aan iemand anders weggeven. We bieden verschillende varianten:

5 uur Support

70 per uur
  • Bespaar € 50
Meest gekozen

10 uur Support

65 per uur
  • Bespaar € 150

15 uur Support

60 per uur
  • Bespaar € 300

De genoemde tarieven zijn exclusief btw. Support bundels kunnen niet worden gebruikt voor de bouw van complete websites. Vraag hiervoor een offerte aan.

Hoe werkt support?

Voordat je support afneemt, maken we eerst kennis via een telefoon of videogesprek. Je geeft ons toegang tot de betreffende website(s), zodat we een goed beeld hebben van jouw website(s) en hoe wij kunnen ondersteunen. 

De vragen / wensen / problemen die je hebt, zet je op de mail. Op basis daarvan geven wij je een urenindicatie. 

De manier waarop je support wilt krijgen bepaal je zelf. Vind je het fijn om mee te kijken via bijvoorbeeld een Zoom afspraak? Of ontvang je liever printscreens per mail? Beide zijn mogelijk. Op de mail ontvang je binnen een werkdag een reactie. Een bel- of videogesprek plannen we in en kan meestal binnen twee of drie werkdagen. 

Tip: wil je echt Elementor expert worden? Boek dan een cursus.

Op welke manier kun je support krijgen?

Testimonials

Ervaringen met Support Bundels

5/5

Denkt mee, komt met praktische oplossingen en werkt snel

Ik zocht iemand die echt verstand heeft van WordPress & Elementor en dat is ook echt het geval! Ze denkt mee, komt met praktische oplossingen, werkt snel en reageert op hele korte termijn. SIJ Web is een aanrader als het om sites gaat!
John Cornelissen
Ondernemer
5/5

Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn

Contact gezocht met SIJ Web en daar heb ik geen spijt van. Ze heeft mij uitstekend begeleid bij de ontwikkeling van mijn nieuwe site. Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn op de onvermijdelijke momenten waarop je denkt dat het helemaal misgaat (als je zelf je site ontwikkelt). Top!
Martijn Vroemen
WordPress webdesigner
5/5

Schakelt snel, denkt mee, zoekt mogelijkheden, gaat uitdagingen niet uit de weg

Sanne heeft absoluut kennis van zaken, schakelt snel, denkt mee, zoekt mogelijkheden en gaat uitdagingen niet uit de weg. Op de achtergrond van mijn bedrijf maar ze geeft me altijd het veilige gevoel dat als er iets gebeurt of nodig is… dat ze er dan per direct is. Heel fijn!
Diana van Beaumont-Hendriks
Ondernemer
5/5

Ze denkt met je mee en komt met concrete oplossingen.

We zijn zeer tevreden met het werk van SIJ Web. Sanne heeft veel kennis en staat altijd voor je klaar. Ze denkt met je mee en komt met concrete oplossingen. We geven haar 5 sterren, die zijn hier geheel op zijn plaats.
Remco Versteeg
Ondernemer
5/5

SIJ Web staat voor mij voor zekerheid, snelheid en kwaliteit.

Als ik problemen heb met mijn websites, werk wil uitbesteden of als ik vragen heb dan helpt ze me snel en levert altijd kwaliteit. Ik heb veel geleerd en zal zeker support af blijven nemen. De bundels zijn voor mij perfect.
Henriette
Webbouwer
5/5

Professionaliteit en snelheid

De professionaliteit en snelheid waarmee Sanne zorgt voor en meedenkt over mijn website is heel erg plezierig. Fijne samenwerkingspartner.
Christel Bruggink
Ondernemer
5/5

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Sanne reageert altijd vlot en vooral concreet. Je krijgt antwoorden waar je echt wat aan hebt, waar je mee vooruit kan. Met Sanne heb ik een teacher die duidelijk antwoord geeft op vragen. Want goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.
Theo Basstein
Webbouwer
5/5

Professioneel, flexibel, meedenkend, brengt goede ideeën/suggesties in

Sanne is professioneel, flexibel, meedenkend, brengt goede ideeën/suggesties in, is down to earth en prettig om mee samen te werken. Indien je een nieuwe website wil laten ontwikkelen, zou ik zeker SIJ Web inschakelen. 
Ivo Bakhuys
Ondernemer
5/5

Flexibel, geduldig, zeer behulpzaam en vooral kennis van zaken

Haar aanstekelijke enthousiasme stelde mij al na 2 dagen in staat de lastigste ontwerpen technisch te realiseren. Meer nog ben ik tevreden met haar support-bundels. Ik kan met (werkelijk) al mijn vragen terecht en mocht ik er nog niet uitkomen laat ik SIJ Web mijn probleem oplossen.
Richard van der Heijden
Designer
5/5

Ze schakelt erg snel, wat super fijn is!

Vanaf de start ervaar ik een hele prettige samenwerking. Ze schakelt erg snel, wat super fijn is. Als ik ergens niet uitkom en ik stel haar de vraag weet ik dat ze dezelfde dag nog reageert (en vaak mijn probleem oplost). Kortom een super fijne samenwerking!
Sarah Weijs
Loyalty Manager
5/5

Een redder in nood!

Geen vraag was te veel. Geen antwoord te kort. Voor mij leek het een onoverbrugbare berg. Voor Sanne was het een molshoop. Wat fijn dat je de moeite hebt gedaan om me hierbij te helpen en het voor me uit te zoeken. Dank je wel!
Réjane Malfait
Ondernemer
5/5

Elementor stelt je in staat om veel zelf te doen, maar Sanne zorgt ervoor dat het ook logisch in elkaar steekt en goed werkt

Sanne verdient alle lof voor het klaren van deze klus, want ik was behoorlijk veeleisend vrees ik. Chapeau!
Marcel Straver
Ondernemer
5/5

Mijn rots in de branding

Sanne is mijn rots in de branding als het gaat over mijn website en alles wat er mee samenhangt. Ze reageert altijd snel en vertaald mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing maar vooral naar wat er nodig is. Ze denkt op meerdere levels mee en dat is als ondernemer superfijn. Vakkundig, professioneel en heel fijn om mee samen te werken.
Sierd Nutma
Ondernemer
5/5

Goede partij, goede support. Keep Going!

SIJ Web heeft ons goed geadviseerd en ondersteunden met het opzetten van de web-structuur, zodat wij onze klanten konden blijven bedienen tijdens- en na de migratie. Ook tijdens de migratie was SIJ Web actief betrokken. Goede partij, goede support. Keep Going;)
Jeffrey van Tiggelhoven
Ondernemer