Krijg hulp bij je website

Support Bundels

Steeds meer marketing professionals, zzp’ers en mkb’ers kiezen er voor om de website zelf te bouwen. En dat kan ook. Maar soms kun je wel wat ondersteuning of advies gebruiken. Daarvoor kun je een support bundel bij ons afnemen. Je profiteert dan van een lager uurtarief. 

De support bundel is ideaal voor professionals die zich verder willen ontwikkelen in het bouwen van WordPress websites met Elementor. Zo kun je met al je vragen bij ons terecht en kun je instructies vragen voor het zelf uitvoeren van de werkzaamheden.

Heb je minder de behoefte om het zelf te leren of heb je te weinig tijd? Dan kun je de werkzaamheden ook helemaal bij ons uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van je website, het toevoegen van extra functionaliteiten of aanpassingen in het design. 

Wat kun je met een support bundel?

De Support Bundels is een jaar lang geldig en je kunt deze voor meerdere websites gebruiken. Houd je uren over? Dan kun je deze ook aan iemand anders geven. 

Profiteer van een lager uurtarief

Support Bundels

Ons standaard uurtarief is € 80,- per uur (ex btw). Verwacht je op frequente basis werkzaamheden bij ons wegzetten? Schaf dan een support bundel aan. De bundel is een jaar geldig. Houd je uren over? Dan mag je deze ook aan iemand anders weggeven. We bieden verschillende varianten:

5 uur Support

70 per uur
  • Bespaar € 50
Meest gekozen

10 uur Support

65 per uur
  • Bespaar € 150

15 uur Support

60 per uur
  • Bespaar € 300

De genoemde tarieven zijn exclusief btw. Support bundels kunnen niet worden gebruikt voor de bouw van complete websites. Vraag hiervoor een offerte aan.

Hoe werkt support?

Voordat je support afneemt, maken we eerst kennis via een telefoon of videogesprek. Je geeft ons toegang tot de betreffende website(s), zodat we een goed beeld hebben van jouw website(s) en hoe wij kunnen ondersteunen. 

De vragen / wensen / problemen die je hebt, zet je op de mail. Op basis daarvan geven wij je een urenindicatie. 

De manier waarop je support wilt krijgen bepaal je zelf. Vind je het fijn om mee te kijken via bijvoorbeeld een Zoom afspraak? Of ontvang je liever printscreens per mail? Beide zijn mogelijk. Op de mail ontvang je binnen een werkdag een reactie. Een bel- of videogesprek plannen we in en kan meestal binnen twee of drie werkdagen. 

Tip: wil je echt Elementor expert worden? Boek dan een cursus.

Op welke manier kun je support krijgen?

Testimonials

Ervaringen met Support Bundels