WordPress & Elementor kennisbank

Contact met SIJ Web

Ben je SIJ Web klant?

Neem je diensten van af SIJ Web of heb je dit in het verleden gedaan? Op deze pagina vind je meer informatie. 

Van 2017 t/m 2022 was SIJ Web een webbureau voor zzp’ers en mkb’ers. Sinds januari 2023 is mijn aanbod gewijzigd. sijweb.nl is nu een kennisplatform. De reden voor deze verandering lees je hier. 

Dat betekent dat ik geen nieuwe opdrachten meer aanneem en support bij bestaande klanten aan het afbouwen ben. Op deze pagina vind je meer informatie.

Let op: Neem altijd contact met mij op als je vragen hebt en/of iets nieuws wilt. Ik blijf bereikbaar voor bestaande klanten op het bij jou bekende e-mailadres.

Wat is je situatie?

Op dit moment zijn er geen openstaande support bundels meer. 

Het is niet meer mogelijk om een nieuwe Support Bundel af te nemen. Ik verwijs je graag door naar een partner. Neem hiervoor contact met mij op. 

Hiervoor verwijs ik je graag naar een partner. Neem hierover contact met mij op. 

Het onderhoud voor bestaande contracten loopt gewoon door. Als je hier vragen over hebt, kun je contact met mij opnemen via het bij jou bekende e-mailadres. 

De hosting stopt per afloop van de contractdatum. Je ontvangt hierover tijdig (minimaal een maand van te voren) een mail met daarin alle alternatieve opties. 

Sinds januari 2023 bied ik geen nieuwe websites meer aan. Hiervoor verwijs ik je graag door naar één van mijn gespecialiseerde partners. Neem hierover contact met mij op. 

Sinds januari 2023 bied ik geen WordPress en/of Elementor cursussen meer aan. Ik verwijs je hiervoor graag door naar een partner.