MENU

Plaats een review

5/5

Duidelijke afspraken, snel schakelen en meedenken!

Sanne is praktisch, schakelt snel en communicatief erg sterk. Ze geeft duidelijk aan wat ze van je verwacht en komt gemaakte afspraken altijd na. Denkt goed mee vanuit de wens van de klant. Kortom, een hele fijne samenwerking met SIJ Web.
Petra Bosma
Fieldwise
5/5

Denkt mee, komt met praktische oplossingen en werkt snel

Ik zocht iemand die echt verstand heeft van WordPress & Elementor en dat is ook echt het geval! Ze denkt mee, komt met praktische oplossingen, werkt snel en reageert op hele korte termijn. SIJ Web is een aanrader als het om sites gaat!
John Cornelissen
Ondernemer
5/5

Elementor stelt je in staat om veel zelf te doen, maar Sanne zorgt ervoor dat het ook logisch in elkaar steekt en goed werkt

Dat dacht ik dus wel even alleen te kunnen met Elementor Pro: een website met o.a. twee portfolio’s voor mijn kunstwerken en een webshop voor mijn Limited Editions. Nou, dat ‘even’ werd dus iets langer, maar die website is er nu. En de schade bleef, met twee supportbundels van 5 uur, beperkt. Met dank aan Sanne! Zij heeft mij er doorheen weten te slepen mag ik wel zeggen en uiteindelijk kreeg ik er nog lol in ook! Maar ik heb me gaandeweg gerealiseerd dat het erg fijn is om zo’n fantastische vraagbaak en hulp te hebben. Sanne verdient alle lof voor het klaren van deze klus, want ik was behoorlijk veeleisend vrees ik. Chapeau!
Marcel Straver
Ondernemer
5/5

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Het werd onderhand wel tijd dat ik zelf websites ging bouwen in plaats van uitbesteden. Na enig speurwerk besluit ik te kiezen voor WordPress in combinatie met Elementor. Bij het maken van mijn eerste website kom ik er al snel achter dat een beetje hulp niet overbodig is. Dus zoek ik op: ‘Hulp bij Elementor’ en dan komt SIJ Web al direct in beeld. Veel informatie en praktische uitleg helpt me al aardig op weg maar een supportbundel van 5 uur brengt e.e.a. in een stroomversnelling. Sanne reageert altijd vlot en vooral concreet. Je krijgt antwoorden waar je echt wat aan hebt, waar je mee vooruit kan. Inmiddels ben ik aan een tweede supportbundel begonnen en dat bevalt goed. Met Sanne heb ik een teacher die duidelijk antwoord geeft op vragen. Want goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.
Theo Basstein
Webbouwer
5/5

Mijn rots in de branding

Sanne is mijn rots in de branding als het gaat over mijn website en alles wat er mee samenhangt. Ze reageert altijd snel en vertaalt mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing maar vooral naar wat er nodig is. Ze denkt op meerdere levels mee en dat is als ondernemer superfijn. Vakkundig, professioneel en heel fijn om mee samen te werken.
Sierd Nutma
Ondernemer
5/5

Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn

Toen ik zocht naar een manier om mijn site te verbeteren kwam ik SIJ Web tegen en daar spat het enthousiasme van Sanne voor Elementor vanaf. Even contact gezocht en daar heb ik geen spijt van. Ze heeft mij uitstekend begeleid bij de ontwikkeling van mijn nieuwe site. Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn op de onvermijdelijke momenten waarop je denkt dat het helemaal misgaat (als je zelf je site ontwikkelt). Met Sanne erbij gaat het namelijk niet mis. Top!
Martijn Vroemen
WordPress webdesigner
5/5

Ze schakelt erg snel, wat super fijn is!

Sanne heeft veel kennis in huis. Wij hebben Sanne ingeschakeld, omdat wij onze website wilde aanpassen. Vanaf de start ervaar ik een hele prettige samenwerking. v Als ik ergens niet uitkom en ik stel haar de vraag weet ik dat ze dezelfde dag nog reageert (en vaak mijn probleem oplost). Daarnaast heeft ze veel informatie op haar website geplaatst zodat je, met behulp van haar blogartikelen, je weg nog beter kan vinden in WordPress/Elementor. Kortom een super fijne samenwerking!
Sarah Weijs
Loyalty Manager
5/5

Goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties

Ik heb op een bijzondere en prettige manier met Sanne samengewerkt. Sanne luistert goed, stelt verdiepende vragen en overtuigt door haar professionaliteit. Zij is goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties. De concrete vertaling van mijn ideeën en gedachten naar heldere communicatie is goed zichtbaar op mijn website. Mét lovende kritieken vanuit mijn doelgroep en omgeving.
Hans Schoenmakers
Ondernemer
5/5

Was zeker de moeite waard

Een dagcursus Elementor gevolgd bij Sanne in Soest. Ik bouw zelf websites voor mijn klanten en sinds kort in Elementor en wilde graag wat meer kennis opsteken van de mogelijkheden van Elementor. Was zeker de moeite waard. Met haar frisse no-nonsense aanpak is ze helder en duidelijk en legt ze stapsgewijs Elementor uit. Hier kan ik weer mee voort. Dankjewel Sanne!
Jörgen Hulst
WordPress webdesigner
5/5

Schakelt snel, denkt mee, zoekt mogelijkheden, gaat uitdagingen niet uit de weg

Sanne heeft absoluut kennis van zaken, schakelt snel, denkt mee, zoekt mogelijkheden, gaat uitdagingen niet uit de weg en heeft een prima netwerk als ze er zelf toch ook niet uitkomt. Sanne is een vriendelijke persoonlijkheid en een prima partij om mee samen te werken. Op de achtergrond van mijn bedrijf maar ze geeft me altijd het veilige gevoel dat als er iets gebeurt of nodig is… dat ze er dan per direct is. Heel fijn!
Diana van Beaumont-Hendriks
Ondernemer
5/5

Professionele website, prettige samenwerking en plezierige communicatie

Al meer dan 25 jaar ben ik, Rob van Dort, succesvol in het coachen van bedrijven. Heb 4 mooie websites in 25 jaar gehad. Doordat ik ook mijn interactieve E-Book ‘Creëer je eigen succes’ wilde uitgeven in een webshop, had ik een nieuwe website nodig. Doordat SIJ Web ook de website met webshop had gemaakt voor mijn tweede boek ‘De vernieuwde zakelijkheid’, (www.devernieuwdezakelijkheid.nl), heb ik SIJ Web weer gevraagd om een compleet nieuwe website met webshop voor www.robvandort.nl te maken. Ik ben zeer enthousiast over de vertaalslag van mijn wensen en eisen naar een professionele website met webshop, de prettige samenwerking en plezierige communicatie met Sanne. De website is gemakkelijk zelf aan te passen. Als ondernemer en ondernemerscoach adviseer ik u om door Sanne IJspeerd van SIJ Web uw volgende website en/of webshop te laten maken.
Rob van Dort
Ondernemer
5/5

Flexibel, geduldig, zeer behulpzaam en vooral kennis van zaken

Als ontwerper van websites heb ik een 2-daagse cursus Elementor bij SIJ Web gevolgd om voortaan ook zelf de websites te bouwen. Een op maat gesneden training (bij mij op kantoor!) en haar aanstekelijke enthousiasme stelde mij al na 2 dagen in staat de lastigste ontwerpen technisch te realiseren. Meer nog ben ik tevreden met haar support-bundels. Ik kan met (werkelijk) al mijn vragen terecht en mocht ik er nog niet uitkomen laat ik SIJ Web mijn probleem oplossen. Geen verzoek is SIJ Web te klein (of te groot). Ik weet dat ik nog vele support-bundels zal aanschaffen.
Richard van der Heijden
Designer
5/5

Goede partij, goede support. Keep Going!

SIJ Web heeft ons goed geadviseerd en ondersteunden met het opzetten van de web-structuur, zodat wij onze klanten konden blijven bedienen tijdens- en na de migratie. Ook tijdens de migratie was SIJ Web actief betrokken. Goede partij, goede support. Keep Going;)
Jeffrey van Tiggelhoven
Ondernemer
5/5

Professioneel, flexibel, meedenkend, brengt goede ideeën/suggesties in

SIJ Web heeft ons geholpen met de nieuwe website. Sanne is professioneel, flexibel, meedenkend, brengt goede ideeën/suggesties in, is down to earth en prettig om mee samen te werken en gaat voor ons nu ook aan de slag voor een andere website. Indien je een nieuwe website wil laten ontwikkelen, zou ik zeker SIJ Web inschakelen.
Ivo Bakhuys
Ondernemer
5/5

Professionaliteit en snelheid

De professionaliteit en snelheid waarmee Sanne zorgt voor en meedenkt over mijn website is heel erg plezierig. Fijne samenwerkingspartner.
Christel Bruggink
Ondernemer
5/5

SIJ Web staat voor mij voor zekerheid, snelheid en kwaliteit.

SIJ Web staat voor mij voor zekerheid, snelheid en kwaliteit. Ruim een jaar geleden was ik op zoek naar een Elementor Expert. De Elementor Expert heb ik gevonden in Sanne. Als ik problemen heb met mijn websites, werk wil uitbesteden of als ik vragen heb dan helpt ze me snel en levert altijd kwaliteit. Ik heb veel geleerd en zal zeker support af blijven nemen. De bundels zijn voor mij perfect. Iedere maand krijg ik een overzicht hoeveel uur er nog beschikbaar is. Duidelijk & Makkelijk. Ook de kennisbank vind ik wel fijn op de website. Deze wordt steeds uitgebreider en is de moeite waard om kennis over Elementor te verbreden. Ik hoop dat ik nog lang van de dienstverlening van SIJ Web gebruik kan maken.
Henriette
Webbouwer
5/5

Ze denkt met je mee en komt met concrete oplossingen.

We zijn zeer tevreden met het werk van SIJ Web. Sanne heeft veel kennis en staat altijd voor je klaar. Ze denkt met je mee en komt met concrete oplossingen. We geven haar 5 sterren, die zijn hier geheel op zijn plaats.
Remco Versteeg
Ondernemer
5/5

Een redder in nood!

Geen vraag was te veel. Geen antwoord te kort. Voor mij leek het een onoverbrugbare berg. Voor Sanne was het een molshoop. Wat fijn dat je de moeite hebt gedaan om me hierbij te helpen en het voor me uit te zoeken. Dank je wel!
Réjane Malfait
Ondernemer