Prijs One Page website

Wat is de prijs van een One Page Website bij SIJ Web? Wij maken One Page Websites vanaf € 250,-. (exclusief kosten voor webhosting). De totale prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Deze leggen we je graag even uit. 

Binnen een week gereed

Zodra je ons alle benodigde input hebt aangeleverd, is de website binnen één week gereed.

Eenvoudig zelf beheren of uitbreiden

Je kunt de website eenvoudig zelf beheren en op den duur eventueel uitbreiden met extra pagina's of functionaliteiten.

Op afstand

We maken de One Page website op afstand voor je klaar. Uiteraard hebben we hierover wel eerst telefonisch contact.

Factoren die de prijs bepalen

Voor een groot deel heb je de prijs van een One Page website zelf in de hand. Bij ons is het namelijk afhankelijk van wat je ons al kunt aanleveren. Hieronder geven we een aantal factoren die bepalend zijn voor de prijs van een One Page website. Ook goed om te weten: je kunt een One Page website later ook altijd uitbreiden

Heb je al een ontwerp klaar voor je nieuwe website? Dan heb je geluk! Dit bespaart ons namelijk enorm veel tijd en jou dus geld. Het namaken van een One Page website is dus goedkoper dan wanneer we een complete website moeten ontwerpen. 

Heb je nog geen ontwerp, maar wel een huisstijl? Bijvoorbeeld een folder of advertentie die je hebt laten maken? Dan komen we hiermee ook een heel eind. Afhankelijk van het materiaal dat je aanlevert kunnen we je een indicatie geven van wat de prijs is voor een One Page website.

Lever je de teksten zelf helemaal compleet aan en hoeven ze niet meer gecheckt te worden? Dan blijft het bedrag hetzelfde. 

Afbeeldingen dienen geoptimaliseerd te worden voor je website. Dit kunnen wij uiteraard voor je doen, maar hier komen wel extra kosten bij kijken. Wist je dat je een afbeelding voor je website eigenlijk niet groter mag zijn dan 300kB? Op die manier houd je de website snel. Wil je ook gevonden worden in Google? Dan is het ook belangrijk dat je de afbeeldingen de juiste titel meegeeft. 

Heb je nog helemaal geen afbeeldingen? Dan kunnen we je hierin ook adviseren. 

De ene webhostingpartij is de andere niet. Daar zijn wij inmiddels wel achter. Maar soms moet er wat extra werk worden verricht voor het installeren van WordPress en/of SSL certificaat. Dit nemen we mee in onze uren. 

Heb je al een website? Dan maken we eerst een aparte omgeving voor je aan waar de website wordt klaargemaakt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je oude url’s worden doorverwezen naar de nieuwe. Hier komen uiteraard extra kosten bij kijken (afhankelijk van het aantal URL’s). 

Wil je statistieken bij houden op je website? Dan installeren we graag Google Analytics voor je. Hier komen ook extra kosten bij kijken. 

Met Google Search console kun je de aanwezigheid van je site in de zoekresultaten van Google bijhouden en onderhouden. Is vindbaarheid belangrijk voor je? Dan is het handig om dit in te schakelen.

Bij ons krijg je standaard een contactformulier bij je One Page website. Als je een contactformulier op je website plaatst, ben je ook verplicht een privacy verklaring op je website te plaatsen. Deze kunnen wij voor je generen en plaatsen. 

Wil je de mogelijkheid dat mensen zich kunnen inschrijven voor jouw nieuwsbrief? Dan maken we hier een extra formulier voor aan die we koppelen aan je mailingtool zoals MailChimp of MailerLite. 

Een WordPress website heeft onderhoud nodig. Zo moet je regelmatig je plugins en thema’s updaten. Maar ook updates voor WordPress. Doe je dit liever niet zelf? Voor kleine websites zoals One Pages vragen we hiervoor een vergoeding van € 50,- per jaar. 

Zoals je ziet zijn er heel wat factoren die de prijs van een One Page website bepalen. Deze zijn grotendeels afhankelijk van je eigen wensen. Hoe meer je zelf doet / kunt, hoe goedkoper je uit bent. Op onze website delen we regelmatige handige how-to blogs waarmee jij je website eenvoudig zelf kunt beheren. 

Prijs One Page website weten?

Wil je graag de prijs weten voor een One Page website? Vul hieronder in wat je allemaal al hebt aan materiaal en wat je wensen voor de website zijn. Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons dan een prijsindicatie.

Rechtstreeks contact

Je kunt ook rechstreeks contact met ons opnemen:

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support en bouwen wij bestaande websites om (deze websites vind je niet terug in ons portfolio).