MENU

Prijs One Page website

Wat is de prijs van een One Page Website bij SIJ Web? Wij maken One Page Websites vanaf € 250,-. (exclusief kosten voor webhosting). De totale prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Deze leggen we je graag even uit. 

Voor een groot deel heb je de prijs van een One Page website zelf in de hand. Bij ons is het namelijk afhankelijk van wat je ons al kunt aanleveren. Hieronder geven we een aantal factoren die bepalend zijn voor de prijs van een One Page website. Ook goed om te weten: je kunt een One Page website later ook altijd uitbreiden

Heb je al een ontwerp klaar voor je nieuwe website? Dan heb je geluk! Dit bespaart ons namelijk enorm veel tijd en jou dus geld. Het namaken van een One Page website is dus goedkoper dan wanneer we een complete website moeten ontwerpen. 

Heb je nog geen ontwerp, maar wel een huisstijl? Bijvoorbeeld een folder of advertentie die je hebt laten maken? Dan komen we hiermee ook een heel eind. Afhankelijk van het materiaal dat je aanlevert kunnen we je een indicatie geven van wat de prijs is voor een One Page website.

Lever je de teksten zelf helemaal compleet aan en hoeven ze niet meer gecheckt te worden? Dan blijft het bedrag hetzelfde. 

Afbeeldingen dienen geoptimaliseerd te worden voor je website. Dit kunnen wij uiteraard voor je doen, maar hier komen wel extra kosten bij kijken. Wist je dat je een afbeelding voor je website eigenlijk niet groter mag zijn dan 300kB? Op die manier houd je de website snel. Wil je ook gevonden worden in Google? Dan is het ook belangrijk dat je de afbeeldingen de juiste titel meegeeft. 

Heb je nog helemaal geen afbeeldingen? Dan kunnen we je hierin ook adviseren. 

De ene webhostingpartij is de andere niet. Daar zijn wij inmiddels wel achter. Maar soms moet er wat extra werk worden verricht voor het installeren van WordPress en/of SSL certificaat. Dit nemen we mee in onze uren. 

Zoals je ziet zijn er heel wat factoren die de prijs van een One Page website bepalen. Deze zijn grotendeels afhankelijk van je eigen wensen. Hoe meer je zelf doet / kunt, hoe goedkoper je uit bent. Op onze website delen we regelmatige handige how-to blogs waarmee jij je website eenvoudig zelf kunt beheren. 

Prijs One Page website weten?

Wil je graag de prijs weten voor een One Page website? Vul hieronder in wat je allemaal al hebt aan materiaal en wat je wensen voor de website zijn. Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons dan een prijsindicatie.

Binnen een week gereed

Zodra je ons alle benodigde input hebt aangeleverd, is de website binnen één week gereed.

Eenvoudig zelf beheren of uitbreiden

Je kunt de website eenvoudig zelf beheren en op den duur eventueel uitbreiden met extra pagina's of functionaliteiten.

Op afstand

We maken de One Page website op afstand voor je klaar. Uiteraard hebben we hierover wel eerst telefonisch contact.

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support en bouwen wij bestaande websites om (deze websites vind je niet terug in ons portfolio).