Over SIJ Web

WordPress & Elementor Specialist

De manier waarop websites worden gebouwd ontwikkelt razendsnel. Waar je niet zo lang geleden nog afhankelijk was van programmeurs, is het met de komst van vernieuwde tools steeds eenvoudiger geworden om zonder al te veel technische kennis een nieuwe website te realiseren. Dit zorgt ervoor dat websites betaalbaarder worden, zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor houd je als klant meer budget over voor andere (marketing)activiteiten.

SIJ Web - Sanne IJspeerd - Rinse Wilmink

Minder afhankelijk van webbouwers

Waarom wij werken met Elementor

SIJ Web bouwt websites met de meest vernieuwende WordPress Page Builder Elementor (Pro). De page builder telt op dit moment meer dan 5+ miljoen actieve installaties en wordt door steeds meer webbouwers ingezet om nieuwe websites mee te bouwen. Het voordeel voor jou als klant: je website is sneller klaar en je kunt deze eenvoudig zelf beheren. Met andere woorden: je hebt ons webbouwers bijna niet meer nodig. Ook is je website toekomstbestendiger, omdat deze eenvoudig weer om te bouwen is met behulp van Elementor.

Kennismaken?

Meer weten over de mogelijkheden van Elementor?

Of wat we voor jou kunnen betekenen? We maken graag kennis!

Achtergrond

SIJ Web is in 2018 opgericht door Sanne IJspeerd. De afgelopen jaren werkte zij als marketing- en communicatie professional voor verschillende opdrachtgevers. Vanuit de bureauwereld, aan de klantzijde en de laatste vier jaar als zelfstandig ondernemer. Dankzij de komst van steeds betere tools besloot ze in 2018 haar kennis en ervaring op marketing- en communicatiegebied te gebruiken voor het ontwikkelen van WordPress websites (met Elementor).

Sanne IJspeerd | SIJ Web