Over SIJ Web

Wij zijn webbouwers met een achtergrond in marketing- en communicatie. Dankzij nieuwe tools en technieken helpen we je aan een nieuwe website, die niet alleen technisch goed werkt, maar ook bijdraagt aan je marketing- en communicatiedoelen.

Voorbij de techniek...

De manier waarop websites worden gebouwd ontwikkelt razendsnel. Waar je niet zo lang geleden nog afhankelijk was van programmeurs, is het met de komst van vernieuwde tools steeds eenvoudiger geworden om zonder al te veel technische kennis een nieuwe website te realiseren. Dit zorgt ervoor dat websites niet alleen betaalbaarder worden, maar ook dat je meer budget overhoudt voor marketing- en promotieactiviteiten. Ideaal voor mkb’ers en zzp’ers met relatief minder budget.

Meer aandacht voor jouw marketingdoelen

De webbouwers van SIJ Web hebben een achtergrond in marketing & communicatie. Wij zijn geen programmeurs (hoewel we uiteraard wel de nodige basiskennis in huis hebben), maar maken gebruik van bestaande tools voor het realiseren en uitbreiden van WordPress websites. Hier zijn we transparant in. We zoeken altijd naar de beste oplossing en kijken altijd goed naar de betrouwbaarheid en kwaliteit van de aangeboden tools. Nieuwe websites bouwen wij met de page builder Elementor (Pro). 

Doordat we minder tijd kwijt zijn aan techniek, hebben we meer tijd over om de website in te richten op basis van jouw marketingdoelen. Bij SIJ Web besteed je jouw budget dus meer aan marketing dan aan techniek. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Doordat we minder tijd kwijt zijn aan techniek, hebben we meer tijd over om de website in te richten op basis van jouw marketingdoelen.

Achtergrond

Sanne IJspeerd WordPress websites

Sanne IJspeerd

"Als marketing- en communicatie professional is er niets zo frustrerend als afhankelijk zijn van de techniek om iets gedaan te krijgen. Dát was mijn motivatie om mij te verdiepen in nieuwe mogelijkheden."

SIJ Web is in 2018 opgericht door Sanne IJspeerd. De afgelopen jaren werkte zij als marketing- en communicatie professional voor verschillende opdrachtgevers. Vanuit de bureauwereld, aan de klantzijde en de laatste drie jaar als zelfstandig ondernemer. Dankzij de komst van steeds betere tools besloot ze in 2018 haar kennis en ervaring op marketing- en communicatiegebied te gebruiken voor het ontwikkelen van WordPress websites.

Hulp nodig?

We helpen je graag! Stel hieronder je vraag: