WordPress & Elementor kennisbank

Over SIJ Web

Kennisplatform voor een vliegende start met WordPress

De website wereld biedt enorm veel mogelijkheden. Alleen binnen WordPress zijn er al tal van manieren waarop je een site kunt bouwen. Met of zonder kennis van code. Waar haal je als starter je informatie vandaan? Welke informatie is betrouwbaar en welke niet? Hoe structureer je alle input die je hebt verzameld zodat je dit effectief kunt inzetten om je site mee te bouwen? 

Op sijweb.nl vind je alle informatie voor een vliegende start met WordPress websites, zonder dat je kennis van code hoeft te hebben. Dat kan door te werken met de page builder plugin: Elementor. De meeste populaire page builder van dit moment, die je de meeste mogelijkheden biedt voor een vliegende start. 

Sanne IJspeerd | SIJ Web

Eigenaar: Sanne IJspeerd

Marketing Manager & Website Specialist

Achtergrond

Van Webbouwer naar Kennisplatform

SIJ Web is opgezet door mij, Sanne IJspeerd. Vanuit mijn achtergrond als marketing- en communicatiespecialist besloot ik in 2016 / 2017 de regie omtrent website beheer meer in eigen hand te nemen. Als marketing- en communicatieprofessional had ik behoefte om meer zelf te kunnen doen. 

In die tijd waren page builders sterk in opkomst. Waar ik begon met het bouwen van sites op basis van betaalde thema’s (vaak met hun eigen page builders of WP Bakery), was ik uiteindelijk verkocht aan Elementor. Een intuïtieve page builder waarmee ik zonder kennis van code (of betaald thema) WordPress websites voor mijn klanten (MKB’ers en ZZP’ers) kon bouwen. 

Dat vond ik zo leuk, dat ik besloot het marketingvak achter mij te laten en verder te gaan als webbouwer onder de naam SIJ Web. Van 2017 tot en met 2022 werkte ik met veel plezier aan honderden WordPress websites voor uiteeenlopende klanten en branches. Waar ik enorm veel van heb geleerd!

Binnen mijn werk zoek ik graag de grenzen op ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen. Als niet-developer / low-code website bouwer, is er een limiet aan wat je met websites kunt doen. Mij verder ontwikkelen tot webdeveloper ligt niet binnen mijn ambities. Daarnaast had ik, na jaren als zelfstandige te hebben gewerkt, de behoefte weer onderdeel te zijn van een team. Daarom besloot ik in 2022 het marketing weer op te pakken.

Tegenwoordig werk ik met veel plezier als Marketing Manager Benelux voor een IT (Saas) bedrijf, Textkernel. Sinds 2023 neem ik geen nieuwe opdrachten meer aan.

SIJ Web gaat verder als kennisplatform. De kennisartikelen rondom Elementor helpen nog steeds veel startende webbouwers en zal ik ook blijven aanvullen. Daarnaast zoek ik ook partners die ook artikelen willen delen om de bezoekers op de site verder te helpen en tegelijkertijd je eigen zichtbaarheid te vergroten.