WordPress website met WordPress Gutenberg

Geavanceerde WordPress website laten maken

Heeft jullie website de grens bereikt? Ben je voortdurend aan het optimaliseren voor een snellere site? Of wil je gewoon starten met een super snelle website?

Voor de beste kwaliteit, bouwen bouwen we custom WordPress websites met Gutenberg, de content editor van WordPress zelf. Daarmee ervaar je dezelfde flexibiliteit als met een page builder!

Snelle laadtijd

Veilig en stabiel

Inclusief cloudhosting

Schaalbare website

5/5

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren! lees alle reviews

Ook een supersnelle website?
We gaan graag aan de slag!

Snel, veilig en schaalbaar

Het gemak van een page builder en de kwaliteit van een custom website

Een flexibele website, die je inhoudelijk volledig zelf kunt beheren én razendsnel is. Met een custom Gutenberg site krijg je moderne site, gebouwd op basis van de nieuwste technieken. Een site die meeschaalt met de ambities van het bedrijf en altijd klaar is voor de toekomst. 

Een WordPress site met Gutenberg heeft de kwaliteit van een custom website, maar de flexibiliteit van een Page builder. De blokken en templates staan voor jullie klaar in jullie eigen huisstijl. Je past deze blokken eenvoudig aan via de visuele drag & drop builder van Gutenberg. Zo blijf je volledig in controle presentatie van de content op de website. 

Snelle laadtijd

WordPress is in de basis snel. En dan houden wij graag zo. Google site speed is onze vriend. En straks ook die van jullie.

Flexibele lay-out

Maak eenvoudig nieuwe (landings)pagina’s. Wijzig de indeling van een pagina of voeg nieuwe contentblokken toe.

Veilig & stabiel

Een stevig fundament waar je in de toekomst verder op kunt bouwen. Het is de laatste website die je nodig hebt.

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites gebouwd met Gutenberg.

Een content bibliotheek in eigen stijl

Waarom een website met Gutenberg?

Gutenberg is de nieuwe content editor van WordPress. Dit betekent dat er in de basis geen extra plugins nodig zijn om de website te bouwen. Dat houdt de website snel, veilig en beter schaalbaar. Ideaal voor geavanceerde websites.

Wel geniet je van de voordelen van een page builder. We bouwen de content editor zo dat je er zelf eenvoudig nieuwe pagina’s mee kunt creeëren.

We zetten de templates en blokken voor je klaar in de juiste huisstijl. Zo hoef je als contentbeheerder alleen nog maar de blokken te vullen met de juiste content en blijft het ontwerp van de site gewaardborgd.
De content blokken zijn beschikbaar voor alle pagina’s en herbruikbaar. Zo kun je eenvoudige nieuwe pagina’s creëren op de site. 

Daarnaast zijn de mogelijkheden voor een custom WordPress site onbeperkt. We bouwen een stevig fundament voor je website, waar je mee kunt groeien. Of het nu gaat om nieuwe functionaliteiten, het maken van koppelingen of het uitbreiden van de site; jullie website is er altijd klaar voor. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een demo of vraag een offerte aan.

Zij werken graag met ons:

Professionaliteit en snelheid

De professionaliteit en snelheid waarmee Sanne zorgt voor en meedenkt over mijn website is heel erg plezierig. Fijne samenwerkingspartner.
Christel Bruggink
Ondernemer

Professionele website, prettige samenwerking en plezierige communicatie

Ik ben zeer enthousiast over de vertaalslag van mijn wensen en eisen naar een professionele website met webshop, de prettige samenwerking en plezierige communicatie.
Rob van Dort
Ondernemer

Duidelijke afspraken, snel schakelen en meedenken!

Sanne is praktisch, schakelt snel en communicatief erg sterk. Ze geeft duidelijk aan wat ze van je verwacht en komt gemaakte afspraken altijd na. Denkt goed mee vanuit de wens van de klant. Kortom, een hele fijne samenwerking met SIJ Web.
Petra Bosma
Fieldwise

Onze klanten

Partner voor ondernemende bedrijven