WordPress website met Elementor (Pro)

Een professionele website laten maken

Heb je een nieuwe website nodig? Bijvoorbeeld een online visitekaartje om je bedrijf mee te promoten? Deze WordPress websites bouwen wij met Elementor, de meest populaire page builder van dit moment. Hiermee kun je eenvoudig de website zelf beheren en ben je minder afhankelijk van webbouwers. 

In 2 weken nieuwe site

Gebouwd in WordPress

Inclusief webhosting

Eenvoudig uit te breiden

5/5

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren! lees alle reviews

Over 2 weken een nieuwe site?
We gaan graag aan de slag!

Eenvoudig zelf je website beheren

Nieuwe website met Elementor

Wil je een aantrekkelijk online visitekaartje voor je bedrijf? Een site waar je zelf eenvoudig aanpassingen op kunt doen of zelf verder mee kunt bouwen? Hiervoor bouwen wij met de page builder Elementor Pro,  de meest populaire page builder van dit moment. Hiermee kun je eenvoudig de website zelf beheren en ben je minder afhankelijk van webbouwers. 

Je kunt een nieuwe website laten maken op basis van een ontwerp of een voorbeeldwebsite. Wil je een eigen uniek design? Dat regelen we ook voor je! 

Heb je een meer geavanceerde of snelle site nodig? Kijk dan bij onze mogelijkheden voor een WordPress site met Gutenberg. 

Snelle oplevering

Op een nieuwe website wil je niet te lang wachten. Afhankelijk van de grootte en aanvullende wensen, kunnen we deze binnen twee weken opleveren.

Gebouwd met Elementor

Elementor is één van de meest populaire page builders voor WordPress. En wat ons betreft ook de beste.

Eenvoudig zelf beheren

Wij doen er alles aan om jouw nieuwe website zo flexibel mogelijk te maken. Zodat je eenvoudig (zelf) aanpassingen kunt doorvoeren.

Onze samenwerking

Heldere communicatie,
duidelijke afspraken

Een nieuwe website lijkt een technisch verhaal, maar goede communicatie met jou als opdrachtgever vinden wij belangrijk. Duidelijke afspraken, doen wat wij beloven en heldere uitleg. We nemen je mee in de bouw van de site. Leggen je uit waarom we bepaalde beslissingen nemen in wat voor jouw site juist wel of niet werkt. Vanaf het eerste gesprek krijg je een eerlijk advies en zijn we transparant in onze tarieven. 

Duidelijke afspraken, snel schakelen en meedenken!

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Reageert altijd snel en vertaalt mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing

Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn

Het proces

Hoe werkt het?

We starten altijd met een intake sessie om te bepalen wat jouw website nodig heeft en of dit mogelijk is met Elementor. Zo denken we mee over sitestructuur, design, functionaliteiten en inhoud van de pagina’s. Heb je dit allemaal al beschikbaar? Dan kunnen we sneller starten met de laatste stap: de bouw van de site!

Na start van de bouw, ontvang je binnen twee weken een eerste oplevering, waarop je feedback kunt geven. Na het verwerken van de feedback kun je starten met vullen van de site. 

We bouwen de site altijd op een testomgeving. Zodra deze helemaal gereed is, zetten we hem over naar de live omgeving. Wij kunnen de hosting voor je regelen, maar je kunt ook gebruik maken van je eigen hosting.

De kosten voor een nieuwe site bedragen tussen de € 1500 en € 3000.

1

Kick-off

We starten met een kick-off sessie waarin we alle wensen uitgebreid bespreken. 

2

Realisatie

Op basis van de input uit de kick-off sessie gaan we aan de slag op een testomgeving.

3

Feedback

Na een week ontvang je een eerste opzet en kun je correcties doorgeven via een visuele editor.

4

Verwerking

We verwerken alle feedback en na een week ontvang je een nieuwe versie.

5

Livegang

Als alles akkoord is, zetten we de website online!

Ons portfolio

Staat jouw website hier straks tussen?

Opdracht:
Nieuwe website

Design:
SIJ Web

Tanuki.nl

Ook een professionele website?

Veelgestelde vragen

Een WordPress Gutenberg site kost tussen de € 3000 en € 6000. Een webshop start vanaf € 4000.

De kosten voor een Elementor website bedragen tussen de € 1500 en € 2500.

Ja, als wij de volledige site bouwen is het mogelijk om hosting bij ons af te nemen. Hiervoor bieden wij verschillende Service pakketten.

We starten altijd met een intake gesprek waarin we vragen naar de wensen voor jullie website. Op basis daarvan kan het zijn dat we afraden om de site met Elementor te bouwen of we geven duidelijk aan welke beperkingen hier aan zitten zodat je zelf een afgewogen keuze kunt maken. In sommige gevallen kan het zijn dat we je niet de mogelijkheid bieden om de site te laten bouwen met Elementor, omdat er bijvoorbeeld teveel specifieke functionaliteiten of wensen zijn. Ook webshops bouwen wij alleen met Gutenberg.

Een Elementor site heeft in de basis relatief veel onderhoud nodig. Dit heeft ermee te maken dat er vaak extra plugins nodig zijn om bepaalde dingen te realiseren op een site. Hoe meer plugins, hoe meer kans op conflicten en hier gaan we dan ook voorzichtig mee om bij het doorvoeren van updates. Beveiligingsupdates worden altijd direct doorgevoerd. Hiervoor werken wij met onderhoudscontracten. De kosten hiervoor bedragen rond de € 250 per jaar.

Gutenberg sites bouwen wij zonder extra plugins en zijn al extra goed beveiligd. Het onderhoud zit hier vooral in het up to date houden van ons framework. Zo ontwikkelen wij dit continu door en voegen wij nieuwe functionaliteiten toe. De kosten liggen liggen hiervoor rond de € 500 per jaar. Daarnaast bieden we voor Gutenberg sites de mogelijkheid tot geavanceerde hosting. De kosten hiervoor bedragen rond de duizend euro per jaar.

Ja, wij kunnen je ook helpen met het design van de nieuwe website. Informeer naar de mogelijkheden. Voor overige design wensen, zoals logo’s, briefpapier of andere uitingen werken wij samen met partners.

Helaas bieden wij geen custom werk (meer) voor Elementor sites. Voor websites met specifieke wensen of functionaliteiten bouwen wij Gutenberg sites. Wij kunnen wel met je meedenken over alternatieve mogelijkheden binnen Elementor of de standaard add-ons die wij gebruiken. Daarvoor kun je het beste gebruik maken van een Support Bundel.

 

Een Elementor site is gebouwd met de WordPress page builder plugin Elementor Pro. Deze sites bouwen wij zonder ‘code’ en maken gebruik van de mogelijkheden binnen de tool en een set standaard add-ons die wij hiervoor gebruiken. Wij bieden geen custom werk (meer) aan voor Elementor sites. We scharen Elementor sites dan ook onder een ‘basis’ website.

Gutenberg is de ‘page builder’ van WordPress zelf. Deze sites bouwen we volledig custom, we gebruiken geen plugins voor de bouw van de site. Gutenberg sites zijn dan ook geavanceerder en van betere kwaliteit. Schonere code, waardoor de site sneller, stabieler, veiliger en daardoor ook schaalbaar is voor de toekomst. Een Gutenberg site heeft daarnaast ook onbeperkte mogelijkheden; we kunnen hier alles inbouwen. Met deze sites ervaar je evenveel flexibiliteit als  met een Elementor site.

Twijfel je over wat je nodig hebt? Plan dan een afspraak in.

Onze klanten

Partner voor ondernemende bedrijven