WordPress & Elementor kennisbank

Vind de juiste partij

Nieuwe WordPress website laten maken

Wil je de WordPress site vernieuwen? Of overstappen van een ander CMS naar WordPress? Kom in contact met de juiste expert. 

Bij een nieuwe WordPress website laten maken komt veel kijken. Het is tenslotte niet iets wat je regelmatig doet. Daarom kun je bij de selectie van de juiste partij wel wat hulp krijgen. 

Ik help je op weg. Ik kijk naar wat je precies nodig hebt en breng je in contact met de juiste expert op het gebied van WordPress. 

Waarom een WordPress website

Volledige controle met een flexibele WordPress site

De vraag naar meer flexibiliteit neemt toe. Je wilt zelf de site kunnen beheren, zonder daarbij (al te veel) afhankelijk te zijn van een developer. Zeker als het gaat om het doorvoeren van relatief simpele wijzigingen. 

Ik breng je in contact met partners die WordPress websites bouwen zodat je er zelf eenvoudig nieuwe (landings)pagina’s mee kunt creëren, aanpassen of dupliceren. Sleep met blokken, wijzig kleuren, afbeeldingen of teksten in een handomdraai. Je hebt webbouwer niet nodig voor de meest voorkomende wijzigingen die je doorvoert op een site. Wil je een extra functionaliteit op de site? Dan kun je die eenvoudig laten uitbreiden. 

Waarom een aanvraag doen:

Keuze uit 3 pakketten

Wat kost een website?

De kosten voor een nieuwe WordPress website liggen gemiddeld tussen de € 1500 en € 5000 euro, afhankelijk van je wensen. Hieronder zie je de verschillen tussen websites. Het kan per aanbieder verschillen wat er wel of niet binnen de prijs valt. 

Lees ook: wat kost een WordPress website?

Basis
website

EENVOUDIG DESIGN

Je website is niet je primaire leadgenerator, maar je wilt online wel graag professionaliteit uitstralen.

Professionele website

UNIEK DESIGN

Je website is je belangrijkste saleskanon. Het moet een uniek design hebben en leads genereren.

Geavanceerde
website

SUPER SNEL!

Je website is je product en daarmee ook de belangrijkste bron van inkomsten. De site moet perfect werken.

Vrijblijvende advies

Wat heb jij nodig?

Bij een WordPress website laten bouwen komt veel kijken. Zo moet je nadenken over het doel van je website, je site-structuur, de lay-out en het design en welke content je op de site wilt hebben. 

Je moet dus heel wat keuzes maken. Daar help ik je bij. Geef zoveel mogelijk informatie door voor je nieuwe site en ik help je om de juiste partner te vinden om je WordPress website te laten maken. 

Duidelijke afspraken, snel schakelen en meedenken!

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch en dat is héél fijn

Reageert altijd snel en vertaalt mijn 'probleem' altijd snel naar een oplossing