Flexibel & dynamische websites

Nieuwe WordPress website laten maken

Wil je de WordPress site vernieuwen? Of overstappen van een ander CMS naar WordPress? Wij bouwen WordPress websites op basis van Elementor (page builder voor WP) en Gutenberg (standaard WP editor), zodat we je veel flexibiliteit kunnen bieden. Je hebt de keuze uit 3 pakketten. 

Door onze achtergrond in marketing- en communicatie kunnen wij goed meedenken en adviseren over de indeling van de site het het genereren van extra conversie!

Snelle oplevering

Gebouwd in WordPress

Gericht op conversie

Eenvoudig uit te breiden

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren! lees alle reviews

Binnenkort jouw nieuwe site online?

Wat bieden wij

Volledige controle met een flexibele WordPress site

De vraag naar meer flexibiliteit neemt toe. Je wilt zelf de site kunnen beheren, zonder daarbij (al te veel) afhankelijk te zijn van een developer. Zeker als het gaat om het doorvoeren van relatief simpele wijzigingen. 

Wij bouwen websites zo dat je er zelf eenvoudig nieuwe (landings)pagina’s mee kunt creëren, aanpassen of dupliceren. Daarvoor werken wij met Elementor of Gutenberg. Sleep met blokken, wijzig kleuren, afbeeldingen of teksten in een handomdraai. Je hebt ons niet nodig voor de meest voorkomende wijzigingen die je doorvoert op een site. Wil je een extra functionaliteit op de site? Dan breiden we de website ook graag voor je uit!

Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor het onderhoud en webhosting van de site!

Waarom met ons samenwerken?

Keuze uit 3 pakketten

Kies je nieuwe website

Wat is het doel van je website? Die vraag staat bij ons centraal. Op basis daarvan bieden we drie pakketten.  De genoemde prijzen zijn exclusief btw en zijn een indicatie van de investering. Op basis van jullie wensen maken we graag een complete offerte!

Basis
website

EENVOUDIG DESIGN

Je website is niet je primaire leadgenerator, maar je wilt online wel graag professionaliteit uitstralen.

Professionele website

UNIEK DESIGN

Je website is je belangrijkste saleskanon. Het moet een uniek design hebben en leads genereren.

Geavanceerde
website

SUPER SNEL!

Je website is je product en daarmee ook de belangrijkste bron van inkomsten. De site moet perfect werken.

Onze samenwerking

Heldere communicatie,
duidelijke afspraken

Een nieuwe website lijkt een technisch verhaal, maar goede communicatie met jou als opdrachtgever vinden wij belangrijk. Duidelijke afspraken, doen wat wij beloven en heldere uitleg. We nemen je mee in de bouw van de site. Leggen je uit waarom we bepaalde beslissingen nemen in wat voor jouw site juist wel of niet werkt. Vanaf het eerste gesprek krijg je een eerlijk advies en zijn we transparant in onze tarieven. 

Voor de realisatie van de website doorlopen we doorgaans de onderstaande 5 stappen. 

Duidelijke afspraken, snel schakelen en meedenken!

testimonial

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Theo basstein

Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch en dat is héél fijn

Martijn vroemen

Reageert altijd snel en vertaalt mijn 'probleem' altijd snel naar een oplossing

sierd-nutma

1

Kick-off

We starten met een kick-off sessie waarin we alle wensen uitgebreid bespreken. 

2

Realisatie

Op basis van de input uit de kick-off sessie gaan we aan de slag op een testomgeving.

3

Feedback

Na een week ontvang je een eerste opzet en kun je correcties doorgeven via een visuele editor.

4

Verwerking

We verwerken alle feedback en na een week ontvang je een nieuwe versie.

5

Livegang

Als alles akkoord is, zetten we de website online!

Ons portfolio

Staat jouw website hier straks tussen?

Extra informatie

De 3 website pakketten

Daar kun je mee bij de klant komen

Basis pakket

Je wilt graag een website met een professionele uitstraling. Het is mooi als er ook conversie uitkomt, maar dat is niet je primaire doel. Het moet een goed ogend online visitiekaartje zijn in jouw / jullie eigen huisstijl. De website is duidelijk en overzichtelijk en straalt bovenal professionaliteit uit. Vol trots stuur je de site door naar potentiéle klanten. Daar kun je mee bij de klant komen!

Voor deze websites maken we gebruik van beschikbare templates die we finetunen voor jouw bedrijf. Bij deze sites krijg je standaard een blog of nieuwsmodule en is goed uit te breiden. 

Inbegrepen in het pakket:

Modules:

Uniek webdesign

Professioneel pakket

Het primaire doel van de site is het genereren van nieuwe aanvragen. Het is een marketingmachine die op volle kracht moet draaien. Met een eigen onderscheidend design, die perfect matcht bij het bedrijf. 

Bij deze variant krijg je een custom design, denken we mee over de inrichting van de site en hoe je de conversie kunt verbeteren. Dit pakket is een uitgebreide variant van de basis website en biedt meer geïntegreerde modules en koppelingen met bijvoorbeeld e-mailmarketingtools als Mailchimp. 

Dit pakket is interessant voor freelancers of mkb’ers met ambitie om online te groeien. Het is ook mogeijk om dit pakket uit te breiden met SEO optimalisatie. Informeer naar de mogelijkheden. 

Inbegrepen in het pakket:

Modules:

Super snelle, flexibele en schaalbare site

Geavanceerd pakket

De website vormt de belangrijkste bron van inkomsten. Of het nu gaat om een webshop, leadgenerator, een affiliate of mediaplatform met exclusieve content of advertenties; jouw site moet draaien als een malle. Probleemloos en snel. Verbeteringen moeten altijd mogelijk zijn, maar je wilt ook nog steeds zelfs controle hebben over de lay-out van de webpagina’s. 

Serious Business dus. En dat pakken we serieus aan. Van meedenken over het concept, tot de user experience, webdesign en het bouwen van de site op basis van de nieuwste technieken. Zo waarborgen we de kwaliteit en stabiliteit van de site zodat jij kunt groeien. Dit pakket is ook ideaal voor bedrijven voor wie SEO erg belangrijk is. 

Inbegrepen in het pakket:

Interessant voor:

Binnenkort jouw nieuwe site online?

Onze klanten

Partner voor ondernemende bedrijven