MENU

Nieuwe website laten maken

Heb je een nieuwe website nodig? SIJ Web bouwt WordPress websites met Elementor. De meest populaire page builder van dit moment. Hiermee kun je eenvoudig de website zelf beheren en ben je minder afhankelijk van webbouwers. 

Eenvoudig zelf je website beheren

Nieuwe website gebouwd met Elementor

Wil je een nieuwe website laten bouwen? SIJ Web bouwt WordPress websites met Elementor. De meest populaire page builder van dit moment. Hiermee kun je eenvoudig de website zelf beheren en ben je minder afhankelijk van webbouwers. Een website is tenslotte dynamisch. Wel zo prettig als je zelf gemakkelijk wijzigingen kunt doorvoeren. 

Je kunt een nieuwe website laten maken op basis van een ontwerp of een voorbeeldwebsite. Wil je een eigen uniek design? Dat regelen we ook voor je! 

Bouw je liever zelf? Dan is een support bundel of een cursus interessant voor jou!

Offerte aanvragen

Eenvoudig
zelf beheren

Wij doen er alles aan om jouw nieuwe website zo flexibel mogelijk te maken. Zodat je eenvoudig (zelf) aanpassingen kunt doorvoeren.

Snelle
oplevering

Op een nieuwe website of support wil je niet te lang wachten. Afhankelijk van de grootte en aanvullende wensen, kunnen we deze binnen twee weken opleveren.

Gebouwd met Elementor

Elementor is één van de meest populaire page builders voor WordPress. En wat ons betreft ook de beste.

Testimonials

Zij gingen je voor:

5/5

Mijn rots in de branding

Sanne is mijn rots in de branding als het gaat over mijn website en alles wat er mee samenhangt. Ze reageert altijd snel en vertaald mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing maar vooral naar wat er nodig is. Ze denkt op meerdere levels mee en dat is als ondernemer superfijn. Vakkundig, professioneel en heel fijn om mee samen te werken.
Sierd Nutma
Ondernemer
5/5

Goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties

Sanne luistert goed, stelt verdiepende vragen en overtuigt door haar professionaliteit. Zij is goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties. De concrete vertaling van mijn ideeën en gedachten naar heldere communicatie is goed zichtbaar op mijn website. Mét lovende kritieken vanuit mijn doelgroep en omgeving.
Hans Schoenmakers
Ondernemer
5/5

Professionele website, prettige samenwerking en plezierige communicatie

Ik ben zeer enthousiast over de vertaalslag van mijn wensen en eisen naar een professionele website met webshop, de prettige samenwerking en plezierige communicatie.
Rob van Dort
Ondernemer
5/5

Professioneel, flexibel, meedenkend, brengt goede ideeën/suggesties in

Sanne is professioneel, flexibel, meedenkend, brengt goede ideeën/suggesties in, is down to earth en prettig om mee samen te werken. Indien je een nieuwe website wil laten ontwikkelen, zou ik zeker SIJ Web inschakelen. 
Ivo Bakhuys
Ondernemer
5/5

Professionaliteit en snelheid

De professionaliteit en snelheid waarmee Sanne zorgt voor en meedenkt over mijn website is heel erg plezierig. Fijne samenwerkingspartner.
Christel Bruggink
Ondernemer

Verschillende typen websites

Wat is het doel van jouw website?

Met een website heb je een doel. Je wilt je bedrijf online goed presenteren, je wilt leads generen via je website, je wilt bezoekers inspireren met blogartikelen, producten verkopen via je webshop of klanten iets leren met bijvoorbeeld een online cursus. Natuurlijk kan dit ook een combinatie van bovenstaande zijn. 

Wat voor website heb je nodig?

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support en bouwen wij bestaande websites om (deze websites vind je niet terug in ons portfolio).