Nieuwe website laten maken

Heb je een nieuwe website nodig? SIJ Web bouwt WordPress websites met Elementor. De meest populaire page builder van dit moment. Hiermee kun je eenvoudig de website zelf beheren en ben je minder afhankelijk van webbouwers. 

Eenvoudig zelf je website beheren

Nieuwe website gebouwd met Elementor

Wil je een nieuwe website laten bouwen? SIJ Web bouwt WordPress websites met Elementor. De meest populaire page builder van dit moment. Hiermee kun je eenvoudig de website zelf beheren en ben je minder afhankelijk van webbouwers. Een website is tenslotte dynamisch. Wel zo prettig als je zelf gemakkelijk wijzigingen kunt doorvoeren. 

Je kunt een nieuwe website laten maken op basis van een ontwerp of een voorbeeldwebsite. Wil je een eigen uniek design? Dat regelen we ook voor je! 

Bouw je liever zelf? Dan is een support bundel of een cursus interessant voor jou!

Offerte aanvragen

Eenvoudig
zelf beheren

Wij doen er alles aan om jouw nieuwe website zo flexibel mogelijk te maken. Zodat je eenvoudig (zelf) aanpassingen kunt doorvoeren.

Snelle
oplevering

Op een nieuwe website of support wil je niet te lang wachten. Afhankelijk van de grootte en aanvullende wensen, kunnen we deze binnen twee weken opleveren.

Gebouwd met Elementor

Elementor is één van de meest populaire page builders voor WordPress. En wat ons betreft ook de beste.

Testimonials

Zij gingen je voor:

Professionele website, prettige samenwerking en plezierige communicatie

Ik ben zeer enthousiast over de vertaalslag van mijn wensen en eisen naar een professionele website met webshop, de prettige samenwerking en plezierige communicatie.
Rob van Dort
Ondernemer

Goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties

Sanne luistert goed, stelt verdiepende vragen en overtuigt door haar professionaliteit. Zij is goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties. De concrete vertaling van mijn ideeën en gedachten naar heldere communicatie is goed zichtbaar op mijn website. Mét lovende kritieken vanuit mijn doelgroep en omgeving.
Hans Schoenmakers
Ondernemer

Professioneel, flexibel, meedenkend, brengt goede ideeën/suggesties in

Sanne is professioneel, flexibel, meedenkend, brengt goede ideeën/suggesties in, is down to earth en prettig om mee samen te werken. Indien je een nieuwe website wil laten ontwikkelen, zou ik zeker SIJ Web inschakelen. 
Ivo Bakhuys
Ondernemer

Denkt mee, komt met praktische oplossingen en werkt snel

Ik zocht iemand die echt verstand heeft van WordPress & Elementor en dat is ook echt het geval! Ze denkt mee, komt met praktische oplossingen, werkt snel en reageert op hele korte termijn. SIJ Web is een aanrader als het om sites gaat!
John Cornelissen
Ondernemer

Duidelijke afspraken, snel schakelen en meedenken!

Sanne is praktisch, schakelt snel en communicatief erg sterk. Ze geeft duidelijk aan wat ze van je verwacht en komt gemaakte afspraken altijd na. Denkt goed mee vanuit de wens van de klant. Kortom, een hele fijne samenwerking met SIJ Web.
Petra Bosma
Fieldwise

Goede partij, goede support. Keep Going!

SIJ Web heeft ons goed geadviseerd en ondersteunden met het opzetten van de web-structuur, zodat wij onze klanten konden blijven bedienen tijdens- en na de migratie. Ook tijdens de migratie was SIJ Web actief betrokken. Goede partij, goede support. Keep Going;)
Jeffrey van Tiggelhoven
Ondernemer

Hoe werkt het?

De daadwerkelijke bouw van de site is de laatste stap in de ontwikkeling van je nieuwe website. Op het moment dat wij voor jou aan de slag gaan, hebben wij het volgende nodig:

  1. Sitemap / sitestructuur
  2. Ontwerp of voorbeeldsites
  3. Huisstijlelementen (logo, kleurcodes, fonts en eventuele visuals)
  4. Content (indien nog niet aanwezig, kunnen wij de site ook opzetten met dummy content)


Zit je nog in de beginfase en ben je nog aan het nadenken over de sitemap en/of het ontwerp? Wij denken graag met je mee. Zo beoordelen wij regelmatig of bepaalde ontwerpen of elementen te realiseren zijn met Elementor. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als de website gebouwd wordt.

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support (deze websites vind je niet allemaal terug in ons portfolio).

Bekijk compleet portfolio >