Diensten

Wat doen wij voor marketeers?

Als marketeer weet je dat een website nooit af is. Je wilt flexibiliteit in het beheer van je website. Niet alleen teksten en afbeeldingen moeten aanpasbaar zijn, maar de complete lay-out. Je wilt snel en eenvoudig landingspagina kunnen realiseren, pop-ups kunnen instellen en call-to-actions op de website kunnen plaatsen. Jouw website heeft maar één doel: conversie genereren.

Flexibliteit staat bij ons voorop. Je kunt de site zelf eenvoudig beheren. Wil je een extra snelle site, dan bouwen wij deze voor je in Gutenberg, de page builder van WordPress.

Heb je al een Elementor site? Dan kunnen we je daarbij ook ondersteuning bieden!

Samenwerken?

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Of interesse in een van onze diensten? Wij maken graag kennis!

Minder afhankelijk van developers

Website ombouwen voor meer snelheid en flexibliteit

Is de website waarmee je werkt hopeloos verouderd? Wil je een snellere site? Of ben je nog afhankelijk van je webdeveloper of webbouwer om aanpassingen door te voeren? Wij bouwen de website voor je om naar Gutenberg. Zodat je zelf de volledige controle over de website hebt en aanpassingen kunt doen en tegelijkertijd de kwaliteit en snelheid van een custom site ervaart.

Vragen stellen en werk uitbesteden

Support & Ondersteuning

Ben je zelf al druk bezig met een Elementor site, maar loop je op bepaalde punten nog vast? Schaf dan een Support Bundel aan. Hiermee kun je onbeperkt vragen stellen, om advies vragen, instructies ontvangen of werkzaamheden uitbesteden.

Sanne IJspeerd - SIJ Web
Cursus Elementor 1 op 1

Leer zelf websites beheren

Cursus WordPress & Elementor

Is jullie website al gebouwd met Elementor (Pro) en wil je hier graag behendiger in worden zodat je zelf de flexibiliteit hebt om aanpassingen te doen? Volg dan een cursus WordPress & Elementor.

Een cursus is altijd maatwerk. Op basis van jouw voorkennis en aanvullende wensen maken we een cursusprogramma. Een cursus kun je boeken voor een dagdeel of een hele dag. Locatie in overleg. Het is ook mogelijk om voor een groep een cursus te boeken.