Kosten afhankelijk type website

Kosten nieuwe website

Wat kost een nieuwe website? De kosten van een nieuwe website zijn afhankelijk van welk type website je precies wilt, welke gewenste functionaliteiten je erop wilt en of er al een ontwerp beschikbaar is. De onderstaande vanaf prijzen zijn gebaseerd op standaard templates. Liever een uniek design? Dan maken we graag een offerte op maat!

Tarieven

De genoemde tarieven zijn exclusief btw en geven een indicatie voor een Elementor website. Voor een custom WordPress site op basis van Gutenberg gelden andere tarieven. Op basis van een kennismakingsgesprek maken wij een offerte. 

Contact opnemen

Een offerte ontvangen voor een nieuwe website? Of een vraag over je huidige website? We helpen je graag! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Tarieven nieuwe website

Wij bouwen websites zonder code. We maken hierbij gebruik van de page builder Elementor Pro. Met deze vernieuwende tool kunnen wij sneller betere en flexibele websites in WordPress maken, waar je als eindgebruiker ook goed mee uit de voeten kunt. 

De kosten zijn afhankelijk van het type website dat je wilt en welke functionaliteiten benodigd zijn. Wij werken op basis van een uurtarief van € 80 (ex btw). Op basis van jouw wensen maken we een ureninschatting en offerte. 

De website kun je altijd eenvoudig (laten) aanpassen of uitbreiden. Voor dit soort werkzaamheden hanteren wij ons verschillende tarieven. Indien gewenst kunnen we ook het onderhoud voor je uit handen nemen.

Wij bouwen al onze websites met behulp van de pagebuilder Elementor (Pro). Hiermee kun je eenvoudig zelf je website aanpassen.