Joomla website overzetten naar WordPress? Wij regelen het!

Wil je overstappen naar WordPress? Misschien omdat je al ervaring hebt met WordPress of omdat je binnen Joomla tegen beperkingen aanloopt. Dan is het een goede goede keus om over te stappen. WordPress biedt uitgebreide en flexibele mogelijkheden voor het zelf beheren van je website. 

Wij zetten je Joomla website over naar WordPress. Daarbij maken wij gebruik van de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke page builder tool van dit moment: Elementor. Daarmee kun je de website volledig zelf beheren. 

Wat kost het om jouw Joomla website over te zetten naar WordPress?

Stuur ons je website door en je ontvangt binnen 2 werkdagen een kostenindicatie.

Gebouwd met Elementor

Elementor is één van de meest populaire page builders voor WordPress. En wat ons betreft ook de beste. Wij bouwen alleen WordPress websites met Elementor. Zodat je deze eenvoudig zelf kunt beheren.

Eenvoudig zelf beheren

Wij doen er alles aan om jouw nieuwe website zo flexibel mogelijk te maken. Zodat je eenvoudig (zelf) aanpassingen kunt doen, nieuwe pagina's kunt maken of de website kunt uitbreiden met functies.

Snelle oplevering

Op een nieuwe website of support wil je niet te lang wachten. Afhankelijk van de grootte van je website, kunnen we deze binnen twee weken opleveren.

Waarom Joomla website overzetten naar WordPress?

Het verzoek om een Joomla website over te zetten naar WordPress komt steeds vaker bij ons binnen. Hoewel Joomla ook een goed cms systeem is voor je website, geven steeds meer webbouwers de voorkeur aan WordPress. WordPress  biedt oneindig veel mogelijkheden en meer flexibiliteit. 

Wij bouwen WordPress websites met de meeste populaire page builder voor WordPress, Elementor

Elementor kan een hoop tijd (en dus ook geld) besparen. 

Overzetten zo ‘gepiept’?

Over het algemeen zijn de meeste standaard websites snel over te zetten naar WordPress. Voor specifieke designs kan het zijn dat er iets meer tijd in gaat zitten. Dit stemmen we van te voren goed met elkaar af. Zo kan het zijn dat je misschien toch wat aanpassingen wilt in het bestaande design of het design een beetje wilt opfrissen. Dit nemen we graag mee in de offerte. 

Redenen overstappen WordPress:

Joomla website overzetten naar WordPress: kun je dat zelf?

Als je een Joomla website wilt overzetten naar WordPress begin je volledig opnieuw met de bouw van je website. Als je al ervaring hebt met WordPress en/of Elementor kun je hier ook goed zelf mee aan de slag. Hier kunnen we je ook bij ondersteunen. 

Basis set-up

Wij kunnen je ook helpen met de basis set-up. We richten de achterkant alvast goed voor je in, stellen de stijlen in, zetten templates voor je klaar. Zo hoef jij alleen nog maar te vullen of te dupliceren. Dat scheelt weer tijd en geld. 

Op onze website vind je bijvoorbeeld een complete handleiding en handige blogartikelen waarmee je zelf aan de slag kunt. In combinatie met onze Support Bundels bouw je in no-time de website en leer je hoe je een WordPress website zelf kunt beheren. Kom je er niet uit? Of loop je vast? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen. 

Een Joomla website overzetten naar WordPress kan, afhankelijk van hoe je bestaande website eruit ziet, wel wat tijd kosten. Wij proberen je zo goed mogelijk op weg te helpen. 

Joomla website overzetten naar wordpress

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support (deze websites vind je niet allemaal terug in ons portfolio).

Bekijk compleet portfolio >