Handleiding Elementor Nederlands (2020)

Op zoek naar de Nederlandse handleiding Elementor? Elementor is een populaire pagebuilder voor WordPress waar wij websites mee bouwen. We hebben daarvoor een digitale Nederlandse handleiding gemaakt. Zo kunnen we hem makkelijk actueel houden. Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. 

Hulp nodig bij Elementor?

We plaatsen regelmatig nieuwe blogartikelen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Elementor Handleiding voor gratis en Pro versie

Elementor biedt een gratis versie en een pro versie. Wanneer je een basis website hebt, heb je in combinatie met een goed thema (OceanWP of Astra) voldoende aan de gratis versie. In onze artikelen vertellen we altijd of de handleiding voor Pro of de gratis versie is.

Starten met Elementor

Een Elementor Handleiding is handig wanneer je net start met Elementor. Het voordeel van werken met Elementor is dat je bijna geen extra plugins nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld ook popups maken met Elementor. Een handleiding heb je eigenlijk bijna niet nodig. De pagebuilder werkt intuïtief en wanneer je eenmaal gewend bent om met Elementor te werken, kan de Elementor handleiding zo weer in de prullenbak. 

De makers van Elementor bieden zelf ook een hoop tutorials aan op hun YouTube kanaal. Deze zijn alleen wel vaak in het Engels, maar vaak wel goed te volgen.

Op deze website plaatsen we alleen artikelen in het Nederlands. Kom je er niet helemaal uit of heb je toch nog vragen? Dan helpen we je graag. 

Handleiding Elementor Nederlands

Extra tips

Onze (blogartikelen) gaan verder dan alleen how-to artikelen. We geven je ook tips over wat je nog meer kunt doen met Elementor. Wie de mogelijkheden niet kent, kan ze ook niet benutten. Daarom laten we je kennis maken met alle mogelijkheden en functies die de pagebuilder te bieden heeft. 

Complete Elementor Handleiding binnenkort beschikbaar

We werken achter de schermen hard aan een complete Elementor handleiding. We gaan deze digitaal aanbieden op onze website. Elementor ontwikkelt snel en dat maakt het lastig om een handleiding actueel te houden. Uiteraard houden we je op de hoogte van nieuwe opties en mogelijkheden van Elementor op onze blogpagina. 

Hulp nodig bij je WordPress website?

We plaatsen regelmatig nieuwe blogartikelen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Waarom een Nederlandse handleiding Elementor?

Op dit moment biedt Elementor nog geen Nederlandse handleiding of tutorials voor werken met Elementor. Daarentegen is de plugin wel grotendeels vertaald naar Nederlandse termen. Dit kan verwarrend zijn. Daarnaast merken we bij onze klanten dat er behoefte is aan een Nederlandse handleiding Elementor of voor support voor het werken met de pagebuilder. Omdat er nog niet veel beschikbaar was, zijn wij gestart met het maken van blogartikelen voor Elementor. Deze hebben we gebundeld in een handleiding.

Wat vind je in de handleiding?

In de Elementor handleiding delen we niet alleen how-to artikelen, maar geven we je ook tips om bijvoorbeeld meer tijd te besparen of geven we je ideeën om bepaalde features toe te voegen aan je website. Het gaat dus verder dan een standaard handleiding. Ons doel is dat je uiteindelijk zelf eenvoudig je website naar wens kunt bouwen. Uiteraard kun je altijd bij ons terecht voor vragen of kun je werk bij ons wegzetten.

Mis je nog iets?

Wij baseren onze Elementor handleiding vooral op vragen vanuit onze klanten. Mis je een specifieke handleiding voor iets? Stuur ons dan een bericht en dan publiceren we de handleiding binnen een paar (werk)dagen voor je.

Handleiding Elementor nederlands

Offerte aanvragen

Een nieuwe website laten bouwen? Of hulp nodig bij een probleem of het bouwen van je website? Laat ons weten wat je precies nodig hebt en je ontvangt zo snel mogelijk een prijsindicatie: