Elementor tabel invoegen? Dat kan met deze 5 addons!

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Inhoud van dit artikel:

In Elementor tabel invoegen? Helaas is er (nog) geen standaard widget in Elementor voor het invoegen van een tabel. In dit artikel zetten we alle addons op een rij waarmee je een tabel kunt invoegen in Elementor.

Tip!

In plaats van een addon kun je ook een tabel opmaken in Microsoft Word en deze kopieren naar de Tekst widget. De opmaak van de tabel wordt dan automatisch overgenomen en is, als het goed is, ook responsive.

1) Crocoblock

Crocoblock is voor ons één van de meest gebruikte addons voor Elementor. Deze addon biedt namelijk verschillende plugins die je allemaal los kunt aanschaffen. Dat vinden wij super handig, zo heb je namelijk geen overbodige widgets op je website. De widget table vind je in de plugin JetElements.

Kosten: 17 dollar per jaar per website.

Elementor tabel invoegen - crocoblock jetelements

Bekijk meer tabel voorbeelden of koop de addon. 

2) Premium addons

Als je jezelf tijd wil besparen, kies je voor premium addons. Zij bieden namelijk de mogelijkheid om csv bestanden te importeren. Dat scheelt je een hoop werk. Ook kun je een zoekfunctie toevoegen bij de tabel, erg handig! Om gebruik te maken van hun table widget, heb je wel de pro versie van de plugin nodig.

Kosten: 39 dollar per jaar voor één website

Elementor tabel invoegen - premium addons voorbeeld

Bekijk meer tabel voorbeelden of koop de addon

3) Essential addons

Ook afbeeldingen toevoegen aan de tabel? Dan is de addon Essential addons misschien iets voor jou. Daarmee kun je ook afbeeldingen toevoegen aan de tabel. Zie het voorbeeld hieronder:

Kosten: 29,97 dollar per jaar per website

Elementor tabel invoegen - essential addons met afbeeldingen

Bekijk meer tabel voorbeelden of koop de addon

4) Ultimate addons

Met Ultimate addons kun je ook afbeeldingen toevoegen en de spangrootte van rijen aanpassen, zie het voorbeeld hieronder:

Kosten: 69 dollar per jaar per website

Elementor tabel invoegen - ultimate addons

Bekijk meer voorbeelden of koop de addon

Voor ons staat Elementor Extra’s met stip op 1! We zijn sowieso al fan van deze addon, met name vanwege de fijne design die ze gebruiken. Maar deze addon biedt dus ook een responsive tabel widget. Deze gebruiken we zelf ook op onze pagina Cursus Elementor (even naar beneden scrollen).

5) Elementor Extra’s

Elementor Extra’s is ook een van onze favo addons. Ook zij hebben een table widget die je kunt gebruiken voor het invoegen van een tabel op je website.

Kosten: 26 euro per jaar per website

Elementor tabel invoegen - Elementor extras

Bekijk meer voorbeelden of koop de plugin

Elementor tabel invoegen: genoeg mogelijkheden!

Er zijn dus meer dan voldoende addons waarmee je een tabel kunt invoegen met Elementor. De ene biedt wat meer mogelijkheden dan de ander. Ik zou vooral kijken naar een tabel die ook goed werkt op mobiel.
Om te voorkomen dat je teveel Elementor addons gaat installeren, zou je eerst een lijstje kunnen maken met alle extra benodigdheden voor je website. Op basis daarvan kun je op zoek gaan de juiste addon.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Deze vind je misschien ook interessant:

Opsomming of genummerde lijst maken met Elementor

Een opsomming maken bij een tekst? Een opsomming kan een tekst aantrekkelijker maken voor je bezoekers. Zo kun je in één oogopslag belangrijke informatie laten

WordPress inlogpagina maken met Elementor Pro

Een WordPress inlogpagina maken? Standaard loggen WordPress gebruikers in via /wp-admin. Deze pagina ziet er vrij standaard uit. Wil je de WordPress inlogpagina aanpassen voor

Linken binnen dezelfde pagina met anchorlinks

Linken binnen dezelfde pagina kun je doen met anchorlinks. Anchorlinks worden vaak gebruikt wanneer je veel content op een pagina hebt staan. Daarnaast zie je