Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Elementor Meetup op 12 december in Amersfoort! Kom je ook?

Inhoud van dit artikel:

Op 12 december vindt voor het eerst de Elementor Meetup plaats in Amersfoort! Met een interessant programma voor zowel beginnende als meer ervaren Elementor gebruikers. Wij zijn er in ieder geval bij. Kom jij ook?

Aanmelden

Eerste spreker is Cornelis Scheltinga van Contentleaders. Toen hij ruim 1,5 jaar geleden in aanraking kwam met Elementor had het gelijk zijn aandacht en direct ging hij opzoek naar de grenzen van deze page builder. Zo bouwde hij recent met zijn bedrijf Contentleaders een complete Knowledge Base voor een klant, met Elementor als kloppend hart. Hij neemt je mee in hoe je dit soort websites/applicaties -low code- zelf kunt bouwen.

Ferdy Korpershoek is de tweede spreker. Ferdy maakt online videotutorials over o.a. WordPress en Elementor. Door zijn videotutorials heeft hij inmiddels bijna 110.000 volgers wereldwijd op Youtube. Ferdy zal in zijn talk vertellen over zijn frustraties met websites bouwen in het verleden, en de geweldige tijd waarin we nu leven met Elementor.

Daarna zal Elementor (Verdi Heinz, Global Community Leader) iets vertellen over toekomstige ontwikkelingen binnen Elementor. Hierop volgt een open Q&A. Heb je dus vragen, neem ze mee!

Aanmelden voor de Meetup

PROGRAMMA

18:45 Inloop
19:00 Openingswoord / Even voorstellen
19:15 Cornelis Scheltinga + Q&A
19:45 pauze
20:00 Ferdy Korpershoek
20:30 Q&A
20:45 Elementor aan het woord + Q&A
21:00 Einde + borrel

Sanne IJspeerd

Sanne IJspeerd

Sanne is eigenaar van SIJ Web. Ze ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond in marketing- en communicatie.
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

2 reacties

 1. Goedemorgen Sanne,

  In Utrecht?

  Volgens mij wordt het gehouden in Amersfoort toch?
  Wie weet ontmoeten wij elkaar daar.
  Grtjes
  Elementor en WordPress lover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elementor Expert gezocht

tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We respecteren je privacy.
Je ontvangt max. 1 keer per maand een mail.

Offerte aanvragen

Een nieuwe website laten bouwen? Of hulp nodig bij een probleem of het bouwen van je website? Laat ons weten wat je precies nodig hebt en je ontvangt zo snel mogelijk een prijsindicatie: