Elementor Expert inschakelen?

SIJ Web is expert in Nederland als het gaat om de pagebuilder Elementor. Wij bouwen alle WordPress websites met behulp van Elementor Pro. Dankzij deze tool kunnen wij websites goedkoper aanbieden én kun je er als klant zelf makkelijk mee werken. Ideaal dus!

Elementor Expert gezocht

Op zoek naar een Elementor Expert?

Wij werken dagelijks intensief met Elementor om websites te bouwen voor onze klanten. We kennen de tool en de mogelijkheden door en door. Ben je op zoek naar een Elementor Expert dan ben je bij ons aan het juiste adres.  We kunnen je helpen met:

Ook plaatsen we regelmatig how-to blogartikelen over Elementor  en vind je een complete handleiding voor Elementor op onze website. Kortom, wij zijn de Elementor Expert waar je naar op zoek bent. Heb je een interessante vraag of  opdracht? We helpen je graag!

Elementor Expert inschakelen?

Wil je een website laten bouwen met Elementor? of wil je een website die gebouwd is met Elementor juist uitbreiden? Of heb je een andere specifieke vraag? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Testimonials

Duidelijke afspraken, snel schakelen en meedenken!

Sanne is praktisch, schakelt snel en communicatief erg sterk. Ze geeft duidelijk aan wat ze van je verwacht en komt gemaakte afspraken altijd na. Denkt goed mee vanuit de wens van de klant. Kortom, een hele fijne samenwerking met SIJ Web.
Petra Bosma
Fieldwise

Denkt mee, komt met praktische oplossingen en werkt snel

Ik zocht iemand die echt verstand heeft van WordPress & Elementor en dat is ook echt het geval! Ze denkt mee, komt met praktische oplossingen, werkt snel en reageert op hele korte termijn. SIJ Web is een aanrader als het om sites gaat!
John Cornelissen
Ondernemer

Elementor stelt je in staat om veel zelf te doen, maar Sanne zorgt ervoor dat het ook logisch in elkaar steekt en goed werkt

Sanne verdient alle lof voor het klaren van deze klus, want ik was behoorlijk veeleisend vrees ik. Chapeau!
Marcel Straver
Ondernemer

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Sanne reageert altijd vlot en vooral concreet. Je krijgt antwoorden waar je echt wat aan hebt, waar je mee vooruit kan. Met Sanne heb ik een teacher die duidelijk antwoord geeft op vragen. Want goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.
Theo Basstein
Webbouwer

Reageert altijd snel en vertaalt mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing

Sanne is mijn rots in de branding als het gaat over mijn website en alles wat er mee samenhangt. Ze reageert altijd snel en vertaald mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing maar vooral naar wat er nodig is. Ze denkt op meerdere levels mee en dat is als ondernemer superfijn. Vakkundig, professioneel en heel fijn om mee samen te werken.
Sierd Nutma
Ondernemer

Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn

Contact gezocht met SIJ Web en daar heb ik geen spijt van. Ze heeft mij uitstekend begeleid bij de ontwikkeling van mijn nieuwe site. Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn op de onvermijdelijke momenten waarop je denkt dat het helemaal misgaat (als je zelf je site ontwikkelt). Top!
Martijn Vroemen
WordPress webdesigner

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support (deze websites vind je niet allemaal terug in ons portfolio).

Bekijk compleet portfolio >

Wij delen graag onze kennis

Elementor site instellingen: stijlen zonder thema

Hoe gebruik je Elementor site-instellingen? Sinds Elementor 3.0 kun je via Site-instellingen de styling van je website instellen. Waarom is dit handig? Voorheen moest je...

Transparante header WordPress maken met Elementor

Wil je een transparante header WordPress maken? Transparante headers zie je tegenwoordig op veel sites. Als je gebruik maakt van eye catching beeldmateriaal is het...

Blogfilter Elementor instellen met JetSmartFilters in 5 stappen

Blogfilters instellen met Elementor; hoe krijg je dat voor elkaar? Als je dit artikel hebt gevonden werk je waarschijnlijk al even met Elementor en zoek...

Elementor update 3.2: Nóg meer grenzeloze design opties!

Designers kunnen met de nieuwe Elementor update 3.2. hun hart ophalen; er zitten namelijk wat leuke nieuwe features tussen waarmee je nog meer je creativiteit...

Elementor pdf invoegen voor button of hyperlinks: zo simpel is het!

In Elementor pdf invoegen; het is ongeveer de meest gestelde vraag van onze klanten zodra ze bezig gaan met het vullen van content op de...

Elementor expert met kennis van WordPress

Het is vanzelfsprekend dat we naast onze expertise op het gebied van Elementor ook verstand hebben van het maken van WordPress websites. Van een Elementor Expert mag je dit verwachten.

Aanvullende plugins

Hoewel er veel mogelijk is met Elementor, maken wij ook gebruik van aanvullende plugins of add-ons om bepaalde functionaliteiten op de website te realiseren. We kijken hierbij altijd naar de beste oplossing. (lees hier meer over ons). Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van Crocoblock plugins die goed samenwerken met Elementor. Werk je zelf met specifieke plugins? Dan kijken we graag voor je of deze compatibel zijn met Elementor. Mocht dit niet het geval zijn dan zoeken we graag een een soortgelijke plugin die wel goed werkt met Elementor. 

De mogelijkheden van Elementor

Met Elementor is heel veel mogelijk. Maar wie de mogelijkheden niet kent kan ze ook niet benutten. Het kost veel tijd om je te verdiepen in een tool als Elementor. Doordat wij dagelijks intensief werken met de tool, vinden wij snel de juiste oplossing. Ook kunnen we snel templates realiseren of nabouwen van bestaande design. Eventueel kunnen we ook je website nabouwen met Elementor. We durven onszelf dan ook wel een Elementor expert te noemen.

Testen

Daarnaast nemen we deel aan de beta testen van Elementor. Zo weten we altijd welke nieuwe features eraan zitten te komen. Ook testen we zelf iedere week nieuwe add-ons of mogelijkheden uit met Elementor en maken we onderdeel uit van de Elementor Community. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen (of mogelijke issues met een update) van de tool en ontdekken we snel nieuwe mogelijkheden of functies. 

Wil je snel weten of iets wel of niet kan met Elementor? Mail ons dan gerust. Onze Elementor experts staan voor je klaar om je te helpen met je website. 

Waarom wij werken met Elementor

We hebben in het verleden gewerkt met veel verschillende pagebuilder tools zoals WPBakery, Divi Builder, Site Origin of ingebouwde pagebuilders bij thema’s. Elementor blijft er met kop en schouders bovenuit steken als het gaat om functionaliteiten en gebruikersgemak. In een artikel van ons lees je nog meer over de voordelen van werken met Elementor Pro. 

Elementor Expert gezocht