MENU

Elementor Expert inschakelen?

SIJ Web is expert in Nederland als het gaat om de pagebuilder Elementor. Wij bouwen alle WordPress websites met behulp van Elementor Pro. Dankzij deze tool kunnen wij websites goedkoper aanbieden én kun je er als klant zelf makkelijk mee werken. Ideaal dus!

Elementor Expert gezocht

Op zoek naar een Elementor Expert?

Wij werken dagelijks intensief met Elementor om websites te bouwen voor onze klanten. We kennen de tool en de mogelijkheden door en door. Ben je op zoek naar een Elementor Expert dan ben je bij ons aan het juiste adres.  We kunnen je helpen met:

Ook plaatsen we regelmatig how-to blogartikelen over Elementor  en vind je een complete handleiding voor Elementor op onze website. Kortom, wij zijn de Elementor Expert waar je naar op zoek bent. Heb je een interessante vraag of  opdracht? We helpen je graag!

Elementor Expert inschakelen?

Wil je een website laten bouwen met Elementor? of wil je een website die gebouwd is met Elementor juist uitbreiden? Of heb je een andere specifieke vraag? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Testimonials

5/5

Elementor stelt je in staat om veel zelf te doen, maar Sanne zorgt ervoor dat het ook logisch in elkaar steekt en goed werkt

Sanne verdient alle lof voor het klaren van deze klus, want ik was behoorlijk veeleisend vrees ik. Chapeau!
Marcel Straver
Ondernemer
5/5

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Sanne reageert altijd vlot en vooral concreet. Je krijgt antwoorden waar je echt wat aan hebt, waar je mee vooruit kan. Met Sanne heb ik een teacher die duidelijk antwoord geeft op vragen. Want goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.
Theo Basstein
Webbouwer
5/5

Mijn rots in de branding

Sanne is mijn rots in de branding als het gaat over mijn website en alles wat er mee samenhangt. Ze reageert altijd snel en vertaald mijn “probleem” altijd snel naar een oplossing maar vooral naar wat er nodig is. Ze denkt op meerdere levels mee en dat is als ondernemer superfijn. Vakkundig, professioneel en heel fijn om mee samen te werken.
Sierd Nutma
Ondernemer
5/5

Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn

Contact gezocht met SIJ Web en daar heb ik geen spijt van. Ze heeft mij uitstekend begeleid bij de ontwikkeling van mijn nieuwe site. Behalve expert, is ze ook nog nuchter, snel en praktisch, en dat is héél fijn op de onvermijdelijke momenten waarop je denkt dat het helemaal misgaat (als je zelf je site ontwikkelt). Top!
Martijn Vroemen
WordPress webdesigner
5/5

Ze schakelt erg snel, wat super fijn is!

Vanaf de start ervaar ik een hele prettige samenwerking. Ze schakelt erg snel, wat super fijn is. Als ik ergens niet uitkom en ik stel haar de vraag weet ik dat ze dezelfde dag nog reageert (en vaak mijn probleem oplost). Kortom een super fijne samenwerking!
Sarah Weijs
Loyalty Manager
5/5

Goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties

Sanne luistert goed, stelt verdiepende vragen en overtuigt door haar professionaliteit. Zij is goed bereikbaar, houdt tempo in het traject én verrast met extra suggesties. De concrete vertaling van mijn ideeën en gedachten naar heldere communicatie is goed zichtbaar op mijn website. Mét lovende kritieken vanuit mijn doelgroep en omgeving.
Hans Schoenmakers
Ondernemer

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support en bouwen wij bestaande websites om (deze websites vind je niet terug in ons portfolio). 

Wij delen graag onze kennis

Review JetEngine: de beste Elementor add-on voor listings

Het wordt hoog tijd om deze add-on onder de aandacht te brengen. Wij gebruiken deze nu bijna op elke website. Of het nu gaat om...

Elementor update 3.0: Nog meer globale settings en verbeterde performance

Elementor update 3.0 is uit. En daar worden wij enorm enthousiast van! Het is alweer even geleden dat er een grote Elementor update (2.0) uitkwam....

Multi-step formulier maken in WordPress met Elementor

Een multi-step formulier maken in WordPress kun je maken met Elementor Pro. Sinds juni 2020 heeft Elementor een nieuwe functie geïntroduceerd voor de formulieren widget:...

Elementor update 2.10: multi-step formulieren en integratie met Lottie!

Elementor update 2.10 voor Pro gebruikers is op 9 juni uitgebracht. In deze nieuwe update zit een veelgevraagde nieuwe functie voor formulieren, namelijk de mogelijkheid...

Elementor Pro update 2.9: full site editing en dynamische kleuren

Elementor Pro update 2.9 is uit. Een paar weken terug werd in de gratis versie van Elementor Theme Style geïntroduceerd. De Elementor Pro update 2.9...

Elementor expert met kennis van WordPress

Het is vanzelfsprekend dat we naast onze expertise op het gebied van Elementor ook verstand hebben van het maken van WordPress websites. Van een Elementor Expert mag je dit verwachten.

Aanvullende plugins

Hoewel er veel mogelijk is met Elementor, maken wij ook gebruik van aanvullende plugins of add-ons om bepaalde functionaliteiten op de website te realiseren. We kijken hierbij altijd naar de beste oplossing. (lees hier meer over ons). Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van Crocoblock plugins die goed samenwerken met Elementor. Werk je zelf met specifieke plugins? Dan kijken we graag voor je of deze compatibel zijn met Elementor. Mocht dit niet het geval zijn dan zoeken we graag een een soortgelijke plugin die wel goed werkt met Elementor. 

De mogelijkheden van Elementor

Met Elementor is heel veel mogelijk. Maar wie de mogelijkheden niet kent kan ze ook niet benutten. Het kost veel tijd om je te verdiepen in een tool als Elementor. Doordat wij dagelijks intensief werken met de tool, vinden wij snel de juiste oplossing. Ook kunnen we snel templates realiseren of nabouwen van bestaande design. Eventueel kunnen we ook je website nabouwen met Elementor. We durven onszelf dan ook wel een Elementor expert te noemen.

Testen

Daarnaast nemen we deel aan de beta testen van Elementor. Zo weten we altijd welke nieuwe features eraan zitten te komen. Ook testen we zelf iedere week nieuwe add-ons of mogelijkheden uit met Elementor en maken we onderdeel uit van de Elementor Community. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen (of mogelijke issues met een update) van de tool en ontdekken we snel nieuwe mogelijkheden of functies. 

Wil je snel weten of iets wel of niet kan met Elementor? Mail ons dan gerust. Onze Elementor experts staan voor je klaar om je te helpen met je website. 

Waarom wij werken met Elementor

We hebben in het verleden gewerkt met veel verschillende pagebuilder tools zoals WPBakery, Divi Builder, Site Origin of ingebouwde pagebuilders bij thema’s. Elementor blijft er met kop en schouders bovenuit steken als het gaat om functionaliteiten en gebruikersgemak. In een artikel van ons lees je nog meer over de voordelen van werken met Elementor Pro. 

Elementor Expert gezocht