Cursus Elementor

Leer websites bouwen zonder code!

 • 13 februari 2020
 • 09:30 - 16:30 uur
 • 6 - 8 deelnemers
 • Hengelo (omgeving)
 • Bouw direct aan de website
 • Leer de ins & outs van Elementor
 • Leer hoe je efficiënt een website bouwt

Schrijf je in!

Meld je direct aan!

Elementor Expert gezocht

Waarom een cursus Elementor?

Een website bouwen zonder kennis van coderen was nog nooit zo gemakkelijk. Met Elementor maak je in een handomdraai je eigen professionele website. Maar hoe werkt deze tool precies? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Hoe zet je die optimaal in? En wat moet je juist niet doen? Tijdens een cursus Elementor leren we je alle tips & tricks van Elementor (Pro). 

Voor wie is het interessant?

De cursus is interessant voor iedereen die WordPress websites wil leren bouwen zonder kennis van code. Denk aan zzp’ers, (online) marketeers en webdesigners.

Handleiding Elementor nederlands

Bouw je eigen website

Meld je nu aan en profiteer van de introductiekorting!

Praktische info

 • 13 februari 2019
 • 09:30 - 16:30 uur
 • 4 tot 8 deelnemers
 • Soest
 • 495 (ex btw)
 • Inclusief lunch

"Een dagcursus Elementor gevolgd bij Sanne in Soest. Ik bouw zelf websites voor mijn klanten en sinds kort in Elementor en wilde graag wat meer kennis opsteken van de mogelijkheden van Elementor. Was zeker de moeite waard. Met haar frisse no-nonsense aanpak is ze helder en duidelijk en legt ze stapsgewijs Elementor uit. Hier kan ik weer mee voort. Dankjewel Sanne!"

Jörgen Hulst
Webbouwer
4 december 2019

Veelgestelde vragen:

Het is in je voordeel als je kennis hebt van WordPress, maar het is niet noodzakelijk. Het eerste uur besteden we aandacht aan de basis kennis van WordPress die je nodig hebt om met Elementor te kunnen werken.

Ja. Je schaft zelf een licentie aan voor Elementor Pro via hun website. De kosten hiervoor bedragen 49 dollar per jaar.

Indien je tijdens de cursus gebruik maakt van één van onze testomgevingen (omdat je bijvoorbeeld zelf nog geen website hebt) staat daar Elementor Pro al op geïnstalleerd. 

Nee, je hebt geen website nodig, maar het is wel handig als je deze al hebt. Je kunt dan direct starten met het maken van je website. Heb je nog geen WordPress website? Dan zetten wij een omgeving voor je klaar waar je tijdens de cursus in kunt werken. 

Ja, je neemt zelf een laptop mee naar de cursus. 

De volgende cursus wordt gegeven in Hengelo (omgeving). 

De cursus duurt van 09:30 – 16:30 (7 uur). Dit is inclusief een lunch van een uur.  

De kosten van de open cursus bedragen €495. De kosten zijn inclusief lunch, exclusief btw. 

Ja. Na afloop van de training ontvang je binnen een week een certificaat op de mail.

Ook mogelijk:

1 op 1 cursus Elementor

Liever een 1 op 1 cursus? Tijdens een 1 op 1 cursus is er meer aandacht voor je persoonlijke vragen en passen we de cursus aan op basis van jouw (voor)kennis. Ook gaan we dieper in op bepaalde functionaliteiten van Elementor. Zo weet je zeker dat je er alles uithaalt!

Meer weten

Incompany groepscursus Elementor

Met meerdere collega’s een Elementor cursus volgen? Vanaf 4 personen ontwikkelen we graag een cursus op maat. Informeer naar de mogelijkheden. 

sanne-ijspeerd-sijweb

Heb je vragen?

Over de cursus Elementor

Een aantal keer per jaar geven we een Elementor cursus in omgeving van Hengelo (ov). De cursus duurt ongeveer een dag (7 uur) en is inclusief lunch. 

Elementor is een uitgebreide tool. Tijdens de cursus leer je daarom de meest gebruikte functionaliteiten van Elementor (Pro). Bij voldoende vraag bieden we in de toekomst ook een verdiepende cursus. 

Hoe ziet het programma eruit?

Starten met Elementor & WordPress
09:30 - 10:30 uur
Voordat je kunt starten met het ontwerpen van pagina's met Elementor, is het belangrijk om eerst de basis goed op orde te hebben. We starten daarom met de basis van WordPress. Hoe werkt WordPress? Wat zijn plugins, welk thema gebruik je? Wat moet je instellen voordat je met Elementor begint?
1
Starten met Elementor & WordPress
Pagina's vormgeven met Elementor (deel 1)
10:30 - 12:30 uur
Elementor biedt een hoop mogelijkheden. In dit deel leer je wat de meeste gebruikte widgets zijn, hoe je deze het beste kunt inzetten en hoe je deze geheel naar wens kunt stijlen, ook voor mobiele apparaten. Daarnaast laten we je kennismaken met de verschillende pagina's layouts en waarvoor je deze kunt gebruiken. Ook leer je hoe je efficiënt werkt met Elementor, zodat je sneller de website hebt staan.
2
Pagina's vormgeven met Elementor (deel 1)
Lunch!
12:30 - 13:00 uur
3
Lunch!
Pagina's vormgeven met Elementor (deel 2)
13:00 - 14:00 uur
Na de lunch pakken we draad weer op en gaan we dieper in op de mogelijkheden van Elementor.
4
Pagina's vormgeven met Elementor (deel 2)
Headers & footers instellen
14:00 - 15:00 uur
Een belangrijk onderdeel van je website: headers en footers. Je leert hoe je headers en footers maakt, publiceert en optimaliseert voor mobiele apparaten.
5
Headers & footers instellen
Blogpagina's vormgeven met Elementor
15:00 - 16:30 uur
Bijna elke website heeft een blogmodule. Leer hoe je met Elementor Pro een aangepaste lay-out maakt en belangrijke content elementen toevoegt als auteur, tags en categorieën, inschrijfformulieren, call to actions, social media buttons, reactieformulieren en video's!
6
Blogpagina's vormgeven met Elementor

Cursusdata en aanmelden

Datum Locatie Kosten Beschikbaar Aanmelden
Donderdag 13 februari 2020 Hengelo (omgeving) € 495 7/8 Plekken Aanmelden
Donderdag 12 maart 2020 Hengelo (omgeving) € 495 8/8 Plekken Aanmelden

Zit er geen geschikte data tussen? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mail zodra er nieuwe data bekend zijn. Of check onze mogelijkheden voor een 1 op 1 cursus Elementor of incompany training. 

Inschrijven Cursus Elementor!

Introductiekorting

€ 495 € 250 (28 november)

Hulp nodig?

We beantwoorden je eerste vraag gratis en voor niets!

Stel hieronder je vraag: