Leer websites bouwen als een pro

Cursus Elementor
& WordPress in één dag

Een cursus Elementor volgen zodat je helemaal zelf aan de slag kunt met het maken en beheren van websites of je eigen of jullie site? Bekijk onze mogelijkheden!

Leer websites bouwen zonder kennis van code

Krijg training van een ervaren WordPress & Elementor Expert

Volg de cursus binnen 1 tot 2 weken

Cursus Elementor 1 op 1
5/5

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren! lees alle reviews

Elementor ook beter onder de knie krijgen?

Leer van een ervaren WordPress & Elementor expert

Volg een cursus Elementor!

Een website bouwen zonder kennis van coderen was nog nooit zo gemakkelijk. Met Elementor maak je in een handomdraai professionele websites. Maar hoe werkt deze tool precies? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Hoe zet je die optimaal in? En wat doe je nog in WordPress en wat doe je met Elementor?

Sinds 2017 werken wij dagelijks intensief met Elementor en kennen we deze tool door en door. Je krijgt dus training van een ervaren Elementor expert. 

Wat wij kunnen, kan jij ook leren. Tijdens een cursus Elementor & WordPress leren we je hoe je stap voor stap een nieuwe website bouwt. We starten met de basis en laten je alle mogelijkheden van Elementor zien. Al dan niet in combinatie met aanvullende plugins / add-ons. Na afloop van de cursus kun je zelf professionele websites bouwen met Elementor. 

Waarom een cursus Elementor?

Word een pro in één dag

Mogelijkheden cursus Elementor

Het is mogelijk om zowel een 1 op 1 cursus Elementor als een groepscursus te boeken. Het is aan te raden om direct te werken aan de site die je wilt bouwen. Zo kun je direct een flinke slag maken en bovendien leer je het beste als je werkt aan je eigen website. 

1 op 1 cursus
op locatie

totaal

Meest gekozen

1 op 1 cursus
online (zoom)

totaal

Groepscursus
incompany

per deelnemer

Goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.

Sanne reageert altijd vlot en vooral concreet. Je krijgt antwoorden waar je echt wat aan hebt, waar je mee vooruit kan. Met Sanne heb ik een teacher die duidelijk antwoord geeft op vragen. Want goed uitleggen is voor veel techneuten een dingetje. Niet voor Sanne.
Theo Basstein
Webbouwer

Was zeker de moeite waard

Ik bouw zelf websites voor mijn klanten en sinds kort in Elementor en wilde graag wat meer kennis opsteken van de mogelijkheden van Elementor. Was zeker de moeite waard. Met haar frisse no-nonsense aanpak is ze helder en duidelijk en legt ze stapsgewijs Elementor uit. Hier kan ik weer mee voort!
Jörgen Hulst
WordPress webdesigner

Flexibel, geduldig, zeer behulpzaam en vooral kennis van zaken

Haar aanstekelijke enthousiasme stelde mij al na 2 dagen in staat de lastigste ontwerpen technisch te realiseren. Meer nog ben ik tevreden met haar support-bundels. Ik kan met (werkelijk) al mijn vragen terecht en mocht ik er nog niet uitkomen laat ik SIJ Web mijn probleem oplossen.
Richard van der Heijden
Designer

1) Starten met Elementor

Voordat je kunt starten met het ontwerpen van pagina’s met Elementor, is het belangrijk om eerst de basis goed op orde te hebben. In dit deel leer je de basis van WordPress, hoe je een thema installeert en configureert als je werkt met Elementor en hoe je start met Elementor. Welke dingen regel je in WordPress en wat doe je met Elementor? Dat leer je in deze module. 

2) Pagina's vormgeven met Elementor

In deel 2 gaan we bezig met het ontwerpen van pagina’s met behulp van Elementor Pro. Tijdens de cursus Elementor leer je welke widgets er zijn en hoe je deze gebruikt. Zo leer je onder andere formulieren maken, blogberichten inladen en sliders maken. Ook laten we je zien hoe je elementen kunt stijlen en hoe je templates maakt. De inhoud van deze cursus is in overleg aan te passen. 

3) Pagina's optimaliseren voor mobiel

Als je klaar bent met het ontwerpen van je pagina’s, is het belangrijk om deze ook aan te passen voor mobiele apparaten. In dit deel leer je hoe je pagina’s optimaliseert voor mobiel en hoe je bepaalde elementen of secties kunt verbergen op mobiele apparaten. 

4) Werken met de Theme builder

Maak templates voor je blogartikelen of portfolio, pas archiefpagina’s aan, stel een 404 pagina in en maak aantrekkelijke headers en footers. Tijdens deze module leer je werken met de beste feature van Elementor: de Theme Builder!

5) Blogpagina's vormgeven met Elementor

Heb je enkel een blogwebsite of zijn blogartikelen belangrijk op je website? Dan is deze module interessant voor je. Leer hoe je een aangepaste lay-out voor blogartikelen maakt en belangrijke content elementen toevoegt als auteur, tags en categorieën, inschrijfformulieren, call to actions, social media buttons, reactieformulieren en video’s!

6) Webshop maken met Elementor

Elementor werkt goed samen met WooCommerce. Dit maakt het een geschikte tool om een webshop mee te maken. Leer hoe je de webshop inricht en vormgeeft, productarchief pagina’s instelt, producten inlaadt en meer handige trucs!

7) Popups maken met Elementor

Hoe maak je een popup voor een nieuwsbrief? Hoe kun je pop-ups gebruiken voor het maken van een (mega)menu? En hoe publiceer je de popup en stel je de triggers goed in? Dit leer je allemaal in deze module.

Andere wensen?

Wil je graag iets anders leren? We maken graag een cursus op maat voor je. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Word een Pro in één dag

Mogelijkheden cursus Elementor

Het is mogelijk om zowel een 1 op 1 cursus Elementor als een groepscursus te boeken. Het is aan te raden om direct te werken aan de site die je wilt bouwen. Zo kun je direct een flinke slag maken en bovendien leer je het beste als je werkt aan je eigen website. 

1 op 1 cursus Elementor

Je leert het meest bij een 1 op 1 cursus Elementor. Meer aandacht voor je persoonlijke vragen en direct werken aan je eigen website. Indien gewenst kunnen we de modules ook op maat voor je aanpassen. Zo weet je zeker dat je alles eruit haalt. Na een kort telefonisch intake gesprek maken we een voorstel voor je. Als je hiermee akkoord bent, plannen we de datum en locatie. 

Cursus Elementor voor groep of incompany

Met meerdere mensen een Elementor cursus volgen? Misschien heb je collega’s die ook graag een Elementor cursus willen volgen of wil je samen met zzp’ers een cursus volgen? Vanaf 4 personen ontwikkelen we graag een cursus op maat. Informeer naar de mogelijkheden. 

Online cursus via zoom

Tijdens een online cursus werken we via Zoom aan jouw nieuwe site. Je kunt met ons meekijken en wij met jou. Ook is het mogelijk om de sessies op te nemen zodat je het later nog eens kunt terugkijken. 

Veelgestelde vragen:

De cursus Elementor is interessant voor iedereen die websites wil leren bouwen met Elementor. Je haalt het meeste rendement uit een cursus als je van plan bent zelf ook voor klanten websites te gaan bouwen. 

Het is in je voordeel als je kennis hebt van WordPress, maar het is niet noodzakelijk. In de eerste module ‘Starten met Elementor’, leggen we je de basis van WordPress uit. 

Ja. Je schaft zelf een licentie aan voor Elementor Pro via hun website. De kosten hiervoor bedragen 49 dollar per jaar. 

Nee, je hebt geen website nodig, maar het is wel handig als je deze al hebt. Je kunt dan direct starten met het maken van je website. Heb je nog geen WordPress website? Dan zetten wij een omgeving voor je klaar waar je tijdens de cursus in kunt werken. 

Ja, je neemt zelf een laptop mee naar de cursus. Heb je deze niet? Laat dit dan op tijd weten dan proberen we iets te regelen. 

Wij hebben geen vaste data en locatie voor de cursus. In overleg met de cursist(en) plannen we een datum en geschikte locatie. Het is ook mogelijk om de cursus online (via Zoom) te volgen

Je kunt een cursus boeken voor een dagdeel of hele dag. Afhankelijk van je wensen kan de cursus verdeeld worden over meerdere dagdelen of dagen. 

Een cursus kun je boeken voor een dagdeel of een hele dag. Voor een ochtend bedragen de kosten € 500. Voor een hele dag betaal je € 900. De tarieven zijn exclusief btw, reiskosten en eventuele accommodatiekosten. Aan een cursus kunnen meerdere deelnemers deelnemen.

Heb je iets minder budget? Volg de cursus dan online!

Nee. Je gaat tijdens de cursus direct aan de slag met Elementor. Boek je meerdere cursusdagen? Dan heb je de gelegenheid om bij de 2e dag extra vragen te stellen over wat je hebt geleerd. 

WordPress & Elementor ook beter onder de knie krijgen?

Onze klanten

Partner voor ondernemende bedrijven