WordPress & Elementor kennisbank

Bestaande website vervangen door WordPress?

Een bestaande website vervangen door WordPress is snel te realiseren. Je wilt de website bijvoorbeeld laten vervangen omdat je huidige cms te weinig flexibiliteit of mogelijkheden biedt. Of je website is compleet custom gemaakt waardoor je afhankelijk bent van developers. Daar wil je graag van af. Dat begrijpen wij.

Wij zetten bestaande websites om naar WordPress. Daarbij maken wij gebruik van de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke tools waarmee je de website volledig zelf beheren. 

Wat kost het om jouw website te laten ombouwen?

Stuur ons je website door en je ontvangt binnen 2 werkdagen een kostenindicatie.

Eenvoudig
zelf beheren

Wij doen er alles aan om jouw nieuwe website zo flexibel mogelijk te maken. Zodat je eenvoudig (zelf) aanpassingen kunt doorvoeren.

Snelle
oplevering

Op een nieuwe website of support wil je niet te lang wachten. Afhankelijk van de grootte en aanvullende wensen, kunnen we deze binnen twee weken opleveren.

Gebouwd met Elementor

Elementor is één van de meest populaire page builders voor WordPress. En wat ons betreft ook de beste.

Waarom bestaande website vervangen door WordPress?

Het verzoek om bestaande websites te vervangen naar WordPress komt steeds vaker bij ons binnen. Onze klanten zien in dat een website niet statische, maar dynamisch is. Je wilt een website eenvoudig kunnen aanpassen of eenvoudig pagina’s kunnen toevoegen en opmaken als dat nodig is. 

Wij bouwen WordPress websites met de meeste populaire page builder voor WordPress, Elementor

Elementor kan een hoop tijd (en dus ook geld) besparen. Bovendien maak je je minder afhankelijk van webbouwers en/of programmeurs. Ideaal dus. 

Bijna elke website is te vervangen door WordPress

Over het algemeen zijn de meeste bestaande websites snel te vervangen door WordPress. Voor specifieke designs kan het zijn dat er iets meer tijd in gaat zitten. Dit stemmen we van te voren goed met elkaar af. Zo kan het zijn dat je misschien toch wat aanpassingen wilt in het bestaande design of het design een beetje wilt opfrissen. Dit nemen we graag mee in de offerte. 

Redenen overstappen naar WordPress:

Bestaande website vervangen door WordPress zelf doen?

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een bestaande website zelf over te zetten naar WordPress. Als je al ervaring hebt met WordPress kom je een heel eind. Wij kunnen je ook helpen met de basis set-up. We richten de achterkant alvast goed voor je in, stellen de stijlen in, zetten templates voor je klaar. Zo hoef jij alleen nog maar te vullen of te dupliceren. Dat scheelt weer tijd en geld. 

Op onze website vind je bijvoorbeeld een complete handleiding en handige blogartikelen waarmee je zelf aan de slag kunt. In combinatie met onze Support Bundels bouw je in no-time de website en leer je hoe je een WordPress website zelf kunt beheren. Kom je er niet uit? Of loop je vast? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen. 

Een bestaande website vervangen door WordPress kan, afhankelijk van hoe je bestaande website eruit ziet, wel wat tijd kosten. Wij proberen je zo goed mogelijk op weg te helpen. 

Bestaande website vervangen door WordPress

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die compleet door ons zijn gerealiseerd. Naast de realisatie van websites van A tot Z leveren wij ook veel support (deze websites vind je niet allemaal terug in ons portfolio).

Bekijk compleet portfolio >