Zoekresultaten

Helaas, we hebben niets gevonden.

Hulp nodig bij je WordPress website?

Onze website is nog volop in ontwikkeling. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Elementor Handleiding voor gratis en Pro versie

Elementor biedt een gratis versie en een pro versie. Wanneer je een basis website hebt, heb je in combinatie met een goed thema voldoende aan de gratis versie. In onze artikelen vertellen we altijd of de handleiding voor Pro of de gratis versie is.

Starten met Elementor

Een Elementor Handleiding is handig wanneer je net start met met Elementor. Het voordeel van werken met Elementor is dat je bijna geen extra plugins nodig hebt. Een handleiding heb je eigenlijk bijna niet nodig. De pagebuilder werkt intuïtief en wanneer je eenmaal gewend bent om met Elementor te werken, kan de Elementor handleiding zo weer in de prullenbak. 

De makers van Elementor bieden zelf ook een hoop tutorials aan op hun YouTube kanaal. Deze zijn alleen wel vaak in het Engels, maar vaak wel goed te volgen.

Op deze website plaatsen we alleen artikelen in het Nederlands. Kom je er niet helemaal uit of heb je toch nog vragen? Dan helpen we je graag. 

Extra tips

Onze (blogartikelen) gaan verder dan alleen how-to artikelen. We geven je ook tips over wat je nog meer kunt doen met Elementor. Wie de mogelijkheden niet kent, kan ze ook niet benutten. Daarom laten we je kennis maken met alle mogelijkheden en functies die de pagebuilder te bieden heeft. 

Complete Elementor Handleiding binnenkort beschikbaar

We werken achter de schermen hard aan een complete Elementor handleiding. We gaan deze digitaal aanbieden op onze website. Elementor ontwikkelt snel en dat maakt het lastig om een handleiding actueel te houden. Uiteraard houden we je op de hoogte van nieuwe opties en mogelijkheden van Elementor op onze blogpagina. 

Hulp nodig?

We helpen je graag! Stel hieronder je vraag: