WordPress & Elementor kennisbank

Meld je aan als partner!

Ben je een zelfstandig expert op het gebied van WordPress en Elementor websites? Meld je aan als partner. Vul het contactformulier in, zodat ik een goed beeld heb welke aanvragen ik naar jou kan doorsturen. 

Krijg nieuwe en betere leads
Laat je klantportolio groeien
Betaal pas commissie als je zelf ook bent betaald

Hoe werkt het?

Leuk dat je interesse hebt om partner te worden van SIJ Web! Via deze website komen wekelijks nieuwe aanvragen binnen. Deze voer ik zelf niet meer uit en daarom ben ik op zoek naar paar goede partners. Bij voorkeur partners die expert zijn op het gebied van WordPress en Elementor. 

Als een aanvraag binnenkomt op de website, dan kijk ik goed wat een klant precies nodig heeft en wat voor budget hij heeft. Op basis daarvan kijk ik welke partner de beste match is voor deze opdracht. 

Je ontvangt eerst een mail van mij met de vraag of je de lead wilt oppakken of niet. Indien je dat wilt, stuur ik de aanvraag naar je door. 

Voor klanten die je binnenhaalt via SIJ Web betaal je een bepaalde commissie over het gefactureerde bedrag. Dit verrekenen we aan het eind van ieder kwartaal en betaal je pas als je zelf ook bent betaald. Zo loop je geen risico. 

We leggen de afspraken vast in een contract die je ontvangt nadat we hebben kennisgemaakt. Zo is het voor ons allebei duidelijk wat wij van elkaar kunnen verwachten.

Voorwaarden

  • Je bent zelfstandig ondernemer
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen WordPress
  • Je hebt je gespecialiseerd in WordPress websites met Elementor